Hvordan forberede Dirt til Hell en Betong Basement


Gamle skitt kjellergulv ofte holder fuktighet som kan føre til mugg å vokse på kjellervegger og gulvbjelker. Skitt etasjer kan også være kilder for radon lekker inn i ditt hjem. På grunn av disse situasjonene, mange huseiere velger å installere et betonggulv. Før du kan installere et betonggulv, må du forberede skitt å sikre gulvet forblir nivå.

Bruksanvisning


•  Fjern alle gjenstander fra kjelleren som hviler på gulvet. Å ha et åpent og rent miljø å jobbe med, vil gjøre jobben enklere.

•  Nivå skitt med spader og skitt raker. Ta skitt fra forhøyninger med spade og plasser skitt inn lave flekker. Fylle eventuelle store sinkholes med skitt. Arbeid til kantene av grunnlaget for å sikre at hele gulvet forblir nivå. Bruk rake for å glatte ut overflaten av jordgulv.

•  Plasser en selvutjevnende laser nivå i ett hjørne, like over første etasje og inspisere overflaten av skitt å sikre at det er nivå. Fullføre denne oppgaven ved å plassere nivået i alle fire hjørner. Foreta nødvendige justeringer med spade og rake.

•  Lå en 2 cm tykk grus substrat over smuss. Dette gir grunnlag for å installere betonggulv. Spre grus ut med rake.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler