Metode for Aluminium Recycling


Metode for Aluminium Recycling

Aluminium er en av de mest effektive materialer for å resirkulere fordi prosessen er hurtig og energieffektiv. Dessuten er aluminium 100 prosent resirkulerbart. Alle resirkulering av aluminium metoder begynne med å smelte ned det opprinnelige produktet ennå forskjellig i de påfølgende trinn.

Brukte Beverage Container Processing


Når du selger tilbake eller aluminiumsbokser tilbake til en gjenvinningsbehandlingssenter, er en stor-skala metode som brukes for å trekke ut etter forbruker aluminium. Bokser er samlet fra hele landet og komprimert til 1200-kilos baller på regionale behandlingssentrene. Boksene blir deretter opprevet, og stykkene blir smeltet ned i ovner. Den resirkulerte aluminium er kombinert med nye aluminium, deretter helt i en støpt, tynnet ut og kveiles. Kveil aluminium blir sendt til boksprodusenter for å produsere nye bokser.

Sekundært Specification


Aluminium blir ofte brukt til å lage legeringer. Legeringer er stoffer som er opprettet ved å fusjonere to eller flere metaller - eller metall med en nonmetal - sammen på atomnivå. Når en produsent trenger en aluminiumlegering med en bestemt kjemisk sammensetning, er sekundær spesifikasjon nødvendig. I denne metoden, skrapmetall fra en rekke kilder er smeltet ned og kombinert i den angitte måte.

Betraktninger


Environmental Protection Agency rapporterer at den gjennomsnittlige aluminium kan består av om lag 40 prosent resirkulert aluminium. Faktisk EPA rapporterer også at aluminiumsbokser forbruke den store majoriteten av alle gjenbrukbar aluminiumskrapmetall.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler