Slik Seal Granitt tellereGranitt tellere er en vakker tillegg til mange kjøkken design. Siden de er en naturlig stein, granitt benkeplater er porøs og krever periodisk forsegling for å hindre opptak av oljer eller syrer som kan skade overflaten. Granitt kan kreve forsegling svært ofte eller sjelden avhengig av eksakt mineral makeup. Test det ofte for å se om det krever forsegling i løpet av et år for å finne ut hvor ofte du bør forsegle det som en del av løpende vedlikehold.

Bruksanvisning


•  Test din teller for å se om det krever forsegling. Dryss en liten mengde vann på en del av disken som ser mye bruk og la den urørt i ca 10 minutter. Tørk bort vannet og se på granitt. Dersom granitt har mørknet og absorbert vann, det krever forsegling. Hvis vannet har vært beaded på overflaten av steinen, trenger du ikke å forsegle det på dette tidspunktet.

•  Spray granitt renere på til skranken og tørk den ned med en absorberende klut. Fjern alle overflater rusk, matoljer eller utslipp som kan forstyrre med granitt absorbere tetningsmasse.

•  Hell granitt sealer ut i en tallerken eller bolle stor nok til å få din pensel eller rull inn. Dypp penselen eller rulle og begynne å bruke fangstskuta til granitt counter i overlappende strøk. Dekke alle områder av granitt, helt opp til kantene. Sjekk for tørre utseende områder for å sikre at du ikke går glipp av noen flekker. La sealer urørt i ti minutter.

•  Buff benken tørr med en absorberende klut for å fjerne uabsorbert sealer. Arbeid kluten over granitt i en sirkulær bevegelse, og bringer en skinne til steinen og fjerne eventuelle venstre over sealer før telleren er tørr.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler