DIY Blomsterbuketter


DIY Blomsterbuketter

Det er mange grunner til å gjøre en floral bukett selv. Hvis du gir det som en gave, vil du spare penger og hjemmelaget gave vil være så mye mer spesiell. På den annen side kan du elsker duften av ekte blomster og liker å ha en frisk bukett i ditt hjem eller kontor. Mest i sesongen blomster er lett å få tak i, har en langvarig duft, og kan gjøres i fargevalget på ditt valg. Hvis du ikke ønsker å bekymre deg om å holde blomster frisk, bruker falske blomster.

Bruksanvisning


Gjør Bouquet


•  Fjern skadet eller misfarget blomst deler ved hjelp av hendene eller et par blomster strippere. Fjerne støvpartikler fra blomstene ved å tørke av dem med en fjærkost eller ved å tørke dem med en fuktig klut.

•  Ta fem av blomster og danner midten av blomsterbukett med én hånd til å plassere og den andre til å holde. Plasser blomster slik at de er i samme høyde, men i en form som er firkantet. Ta resten av blomster og sentrere dem på utsiden av den midterste for å danne en kuppelform.

•  Bind stilkene av blomster på stedet der de sluttet, ca 4 "under hodene, ved hjelp av floral tape i den fargen du ønsker. Sett blomstene mot vase eller andre dekorative container for å finne ut hvor mye av stilkene deg må ytterligere trimme slik at de vil passe perfekt. Sett floral arrangement inn i vase eller andre dekorative container.

Tips og advarsler


  • Rene falske blomsteroppsatser minst en gang i måneden for å kutte ned på oppsamling av støv.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler