Winter Care for Magnolia Trees


Winter Care for Magnolia Trees

En plantens hardførhet er et mål på hvor godt den tåler kulde, frost og is. En magnoliatre sin hardførhet avhenger av sorten, som noen er mer i stand til å tåle kulde enn andre. Uansett hvilken type magnolia du vokser, de første tre årene av treets liv er den mest kritiske til sin senere suksess. I modenhet, kan treet håndtere herjinger vinteren. Den umodne treet, men krever beskyttelse.

Bruksanvisning


•  Konstruer en vindskjerm rundt umoden magnoliatre. Pound fire innsatsen i bakken, lik avstand, rundt magnoliatre. Stretch burlap rundt rammen og stift eller wire det til innsatsen. Dette bør beskytte den unge treet under særlig vind og fra saltsprut.

•  Beskjær de eviggrønne magnolia i vinter. Fjern eventuelle døde eller døende kvister eller grener ved å klippe dem av på basen deres. Løvfellende magnolia leges sakte etter beskjæring, så hold ut på beskjæring til været er varmere.

•  Topp-kle jord i bunnen av magnoliatre med en 5-tommers lag av mulch. Dette vil bidra til å beskytte røttene mot kulden. Hold mulch minst seks inches fra bunnen av treet og spre den ut til drypp-linje, helt omkranser treet.

•  Vann magnoliatre i de varmere, tørrere dager på vinteren, når jorda er sannsynlig å tine litt og deretter fryses på nytt. Gi det halve mengden vann du gjøre i løpet av vekstsesongen.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler