Hva slags vakuum, som brukes på Hardwood planke gulv?


Hva slags vakuum, som brukes på Hardwood planke gulv?

Parkett må holdes rene. Grus og annet rusk vil gi små riper. Som disse bygge opp, vil skaden bli merkbar. Støvsuging løfter skitt og støv rett opp fra gulvet. Men det er viktig å sikre vakuumet du bruker er ikke forårsake noen skade. Skarpe kanter på upassende vaskemidler hoder kan ripe, som kan strø fanget under et vakuum hjul.

Gulv Vedlegg


En god hardt gulv vedlegg bør være nr 1 prioritet. Noen canister støvsugere komme med et gulv verktøy som kan brukes på både teppe og hardt gulv. En hendel presses til å senke en børste når harde gulv blir rengjort. Men ikke alle av disse børstene kjøre hele veien rundt kanten av vedlegget. Noen er på forsiden bare. Med et parkettgulv, er det best å ikke ta noen sjanser, så kjøpe et hardt gulv verktøy med en myk børste rundt hele omkretsen. I det konkrete tilfellet av et gulv med planker som har små hull mellom dem, vil denne typen verktøy løsne noe skitt i hullene, slik at vakuum for å suge det opp.

Liten Hardwood-området


Hvis du allerede har en oppreist renere, og du har bare et lite område av parkett, kjøpe myk børste og bruke den på din oppreist suge rør og skjøtetryllestaver. Men husk at du kan ikke trekke en oppreist sammen på samme måte som du trekker en beholder. Hvis du har en beholder, kan du trekke den sammen bak deg, men dette kan ikke være klok på et parkettgulv, som enhver grus eller skitt fanget under hjulene vil forårsake riper. En måte å unngå skrape er å plassere beholderen eller stående på en myk teppe i midten av løvtre området. Løft både vakuum og teppet hvis du trenger å endre vakuum posisjon.

Stor Hardwood-området


Hvis du har et stort område av parkett, har du to alternativer for å sikre din vakuum ikke forårsaker skade på den. Du kan bruke en bærbar beholder med en skulderstropp, noe som betyr at den eneste delen av renere å berøre gulvet er det harde gulvet verktøyet. Alternativt, spesielt hvis du har hatt parkett lagt i hele hjemmet ditt, bør du vurdere å ha en sentralstøvsuger installert. En sentralstøvsuger kommer med en lang sugeslange og en rekke rengjøring vedlegg. Slangen er koblet til vegg viker. Dette aktiverer vakuum, og all smuss og støv ender opp i en stor beholder enten i en garasje eller et skap. Nok en gang, må du bruke en god kvalitet hardt gulv verktøy.

Støvsuging Hardwood Edges


Aldri bli fristet til å bruke fugemunnstykket på kantene av et parkettgulv. Dette vedlegget er vanskelig og kan ripe opp overflaten. Bruk møbler dusting verktøyet i stedet. Dette er små nok til å få tilgang mellomrom for smale for hovedhard rengjøring av gulv hodet. Du kan også bruke den til å løfte støv av gulvlister på samme tid.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler