Hva er behandlingen for svarte flekker på Pear Tree Leaves?


Hva er behandlingen for svarte flekker på Pear Tree Leaves?

Tilstedeværelsen av svarte flekker på bladene av et pæretre indikerer et problem. En rekke saker kan føre til en pære å utvikle svarte flekker, og en svak, usunn pæretre er mindre sannsynlighet for å sette ut en sunn avling av frukt. Unn pæretreet til å gjenopprette sin helse.

Leaf Spot


Fabraea blad spot er en soppsykdom som forårsaker lilla eller sorte flekker på de bladene av pæretrær. Dette er soppspore flekker som sprer sykdommen hele treet. Som soppen modnes, sprer den svarte flekken til hele bladet, etter hvert forårsaker defoliation av pæretreet, noe som fører til hemmet vekst, uspiselig frukt og en svak sesong for treet. Leaf spot er et alvorlig problem for pæretrær.

Behandling Fabraea Leaf Spot


Treat fabraea blad spot med fungicider og kulturelle kontroller. Spray pæretre med et soppmiddel i tidlig og middels sommer til å kontrollere tilstedeværelse av soppsporer på treet. Bruke soppdrepende midler i henhold til produsentens retninger for å holde pæretre sunt. Fjern eventuelle falne blader fra området rundt pæretre å hindre dem fra hosting av soppsporer og forårsaker ytterligere infeksjoner i pæretre.

Brann Blight


Pærebrann er en bakteriesykdom som påvirker pæretrær og andre dekorasjons eller frukttrær, spesielt i varmt, fuktig vær. Pærebrann synlig påvirker blader. Svarte flekker etterfulgt av eventuell blad tap og dieback av treet indikere Pærebrann. Streptomycin og Terramycin behandlinger finnes for Pærebrann, og kulturelle kontroller bidra til å forsinke spredningen av sykdommen. Holde bakken fri for stående vann, beskjære pæretreet og fjerne berørte blader.

Pear Tree Care


Behandle og forebygge svarte flekker på bladene av et pæretre gjennom grunnleggende hagearbeid omsorg. Beskjære pæretre tidlig på våren for å fjerne døde eller svake greiner som kan bli verter for sopp- og bakteriesykdommer. Fjern eventuelle greiner berørt av dieback hvis bladene utviser svarte flekker å hindre at sykdommen sprer seg. Plukke opp falne blader og frukt slik at de ikke tiltrekke ytterligere sopp problemer til pæretreet.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler