Hvordan Paint Makrell Stripes


Hvordan Paint Makrell Stripes

Makrell er saltvann spillet fisk som bebor kysten langs den amerikanske kysten fra Canada ned til North Carolina. Svært ettertraktet av sportsfiskere, kan makrell bli identifisert med sin farge og striper på ryggen. Mindre makrell kan være et velsmakende måltid for større spill fisk, og av denne grunn noen fiskere velger å lage lokker som ligner små makrell. Maleri en lokke for å ligne en makrell innebærer reprodusere striper av fisken for å formidle realisme.

Bruksanvisning


•  Velg en lang slank sveiv agn kropp som er lik i form til en makrell. Vurdere å bruke en grunne dykking ørekyte kroppen som en base på hvor makrell strimler vil bli malt.

•  Påfør et strøk med sealer hvis arbeider med en tre lokke kroppen. Påfør et tynt og jevnt lag med flytende sealer å lokke kroppen eller påføre jevnt med en sprayboks basert på den type sealer som brukes. La sealer til helt tørre før du fortsetter.

•  Mal makrell lokke kroppen med en primer. Påfør primer jevnt så det strøk hele overflaten av lokke. Bruk en flat hobby pensel til å påføre primer og la det tørke godt før maling.

•  Påfør emalje maling over primeren på makrell lokke. Begynn med lysere farger som sølv og legge lag med farge, inkludert grønn, gul og svart for å imitere en makrell fisk. Layer farger med sølv på den nedre halvdelen av lokke overgangen til gul, grønn og deretter en svart tilbake. Tillate hvert lag med maling tørke godt før du legger en annen farge for å hindre at fargen blø.

•  Legg sorte striper på baksiden av makrell lokke kroppen med en detalj hobby børste. Begynn nær fronten av lokke kroppen og jobbe mot halen. Finn midtlinjen på siden av lokke og male en svart stripe opp til svart på ryggen og ned til midtlinjen på motsatt side. Plass stripene jevnt langs lengden av lokke.

•  La malt lokke tørke grundig over natten i et varmt og tørt sted. Fullfør stripete makrell lokke ved å bruke en klarlakk spray.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler