Hvordan Paint Innebygd Hyller


Hvordan Paint Innebygd Hyller

Siden innebygde hyller er et fast innslag i et rom, kan du ikke akkurat flytte dem ut av rommet hvis de begynner å være i konflikt med innredningen. Maleri innebygde hyller er en enkel og kostnadseffektiv metode for å opprettholde eller øke hyllene 'estetisk appell eller til å oppdatere deres utseende til bedre passe inn med resten av interiøret. Prosessen brukes til maling innebygd hylle er hovedsakelig den samme fremgangsmåte som for maling noen annen fast gjenstand.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuelle bøker eller tchotchkes fra hyllene og sette dem der de ikke vil være i veien.

•  Tørk støvet av hyllene med en støv fille, deretter rengjøre dem kraftig med rensemiddel og ren klut. Hyllene skal være så rent som mulig for å sikre at ingen misdannelser vises i malingen.

•  Legg ned flere lag med avis eller et lag med plastfolie rundt bunnen av hyllene for å sikre at ingen maling spruter på gulvet.

•  Sand hyllene lett med sandpapir. Ikke oversand; bare gå over overflatene en eller to ganger for ujevn dem litt. Den grovere overflate vil bidra til å danne et sterkere bånd mellom hyllene og maling eller primer. Rydde ut av hyllene igjen med løsemiddel og klut for å fjerne og slipestøv.

•  Vent til hyllene for å tørke fra rengjøring, deretter bruke en base lag med primer til hver overflaten med pensel. Primeren vil hjelpe malingen holder seg bedre til hylleflater.

•  Åpne maling kan og røre malingen med rørepinne før det er riktig viskositet. Se bruksanvisningen på siden av den kan for å finne ut nøyaktig hvor lenge du skal røre.

•  Påfør et strøk med maling til hylleflater. Ikke bekymre deg hvis basen eller primer farge viser gjennom maling, fordi du vil dekke det opp med påfølgende strøk. Ikke prøv å få hyller jevn farge, men fokusere på å bruke samme mengde maling over alle områder.

•  La første strøk med maling tørke, deretter bruke en andre og tredje strøk etter behov til hyllene er alle jevn farge.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler