Slik fjerner Flower flekker fra klær


Slik fjerner Flower flekker fra klær

Blomst flekker kan permanent satt i klær hvis ikke ivaretatt umiddelbart. Bladene og stilkene av blomstene kan etterlate grønne flekker, mens pollen kan etterlate en lys gul flekk. Hvis du oppdager en blomst flekk på klærne, er det best å unngå å berøre det eller plassere den i tørketrommelen, da dette kan føre til at flekken å stille. Du kan fjerne flekker ved hjelp av vanlige husholdningsprodukter.

Bruksanvisning


•  Bløtlegg de fargede klær i kaldt vann i 30 minutter. Etter 30 minutter, ta ut klær fra vannet og vri overflødig vann ut. Dersom flekken fortsatt viser, må du bruke et rengjøringsmiddel.

•  Påfør flytende oppvaskmiddel på flekken. Legg nok oppvaskmiddel til å dekke flekken og bruke en gammel tannbørste til å arbeide vaskemiddel i flekken.

•  Forhånds suge klær i vasken hvis flekken fortsatt. Følg instruksjonene på flekkfjerning spray. La den ligge i minst en time. Skyll vannet fra klærne. Plasser klær i vaskemaskinen.

•  Hvis flekken ikke går etter vask i vaskemaskinen, bruker teknisk sprit. Lag en løsning av tre deler vann til en del rubbing alkohol. Svamp det direkte på flekken og deretter hvitvaske som vanlig.

•  Inspiser klær for å se om blomsten flekken fortsatt eksisterer. Dersom flekken fortsatt eksisterer, må du ikke plassere klær i tørketrommelen, fordi dette vil føre til at det å stille. I stedet bruker hydrogen peroxide som en siste utvei.

•  Test et lite område av klær for å se om flekken vises på fargede klær. Bruk en bomullsdott å bruke hydrogen peroxide til et lite synlig område av klær. Hvis fargen ikke falmer, bruke peroxide på flekken. Skyll området med kaldt vann etter 10 minutter, og vask klærne igjen.

Tips og advarsler


  • Hvis farget klær krever renseri, ta det til rengjøringsmidler så snart du oppdager flekken.
  • Ikke bruk rubbing alkohol på silke eller ull.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler