Hvordan lage Pool Blueprints


Hvordan lage Pool Blueprints

Enten du er interessert i å sette opp en rimelig over bakken bassenget eller sette i en permanent, i bakken basseng, er god planlegging viktig for å sikre en jevn installasjonsprosessen. Lage dine egne tegninger av hvordan du vil at svømmebasseng er en flott måte å komme videre, så vil du ha et klart bilde av hva du vil ha i hånden som du møter med basseng installasjon eksperter. Lag en detaljert blåkopi, tegnet i målestokk, av hvordan du vil at fremtiden svømmebasseng utformet.

Bruksanvisning


•  Mål grensene for området der du ønsker å installere en over eller i bakken basseng, og legg merke til lengde og bredde. Selv om det er trær eller andre veletablerte planter, sørg for å få nøyaktige målinger av hele området du ønsker å dedikere til et nytt basseng.

•  Tegn omkretsen av området der du ønsker å installere et nytt basseng på millimeterpapir. Bruk en linjal for å lage rette kanter og andre tegneverktøy, for eksempel et kompass og faste vinkler, for å gjøre tegne presise linjer og former enklere. Utpeke en viss måling til hver linje på grafen papir, for eksempel fem meter, for å trekke basseng blåkopi å skalere.

•  Blyant i området der du ønsker å installere en over eller i bakken basseng innenfor omkretsen du har tegnet på millimeterpapir. Hvis du planlegger for en i bakken basseng, inkluderer omtrentlige målinger av bassenget kanten for en mer nøyaktig blåkopi. Også trekke inn andre elementer som vil bli installert med basseng, for eksempel utformingen av et dekk, stoler, sklier, pumper eller annet utstyr.

Tips og advarsler


  • Trekke flere basseng design for å gi deg selv, og entreprenøren, ulike alternativer for planlegging transformasjon av ditt uterom.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler