Gulfarging av Palm Tree Leaves


Gulfarging av Palm Tree Leaves

Palmer legge til en tropisk stil til enhver hage eller liggende. Palmer er medlemmer av Arecaceae familien og er verter for sykdommer som forårsaker gulfarging av bladene. Palms ofte lider av blad sykdom på planter og blad spot, og juvenile palmer er mest utsatt for sykdom.

Pestalotiopsis Sykdommer


Soppen Pestalotiopsis fører palmer å utvikle gule eller brune blad flekker. Unge, umodne palmer som er mest utsatt for denne sykdommen. Gule blad flekker kan oppstå på håndflaten blad petiole eller bladet bladet. Disse gule flekker kan oppstå på mange blader på en gang og blitt større over tid. Den gule fargen til slutt blir grått og plassene er skissert i svart. Holde palmetre sunt og vannet vil bidra til å forhindre soppsykdommer. Soppmidler er ofte nødvendig for å kontrollere Pestalotiopsis sykdommer av palmer.

Blad Spots og farsotter


Mange typer sopp forårsake bladflekker og blad farsotter i palmer. Disse sykdommene kan forårsake gule lesjoner å danne på palme blader, som til slutt slår rødbrun eller svart med en gul ring. Mens blad spot- og blad farsotter kan forekomme på alle alders palm, de er mest vanlig hos unge palmer. Disse sykdommene kan misfarge palmeblader og føre til at syke blad vev til å dø. Sopp som forårsaker bladflekker og ødelegger ofte spredt av vann og vind, og insekter kan bære dem fra tre til tre. Riktig palmetre ernæring og hygiene er nøkkelen til å forebygge og kontrollere disse sykdommene. Soppmidler kan også bidra til å redusere alvorlighetsgraden av symptomene.

Kaliummangel


Palmer er utsatt for kalium mangler, som forårsaker bladene til å bli oransje eller gul. Symptomer assosiert med kalium mangler i håndflatene begynner vanligvis på de eldste bladene og forårsake spraglete gule flekker. Hvis venstre ubehandlet, kan kalium mangler føre til et redusert antall palmeblader, frizzled blader og hemmet vekst. Palms ofte utvikle trunk tapering og dø kort tid etter. Anvende K-gjødsel på regelmessig basis kan hindre kalium mangler i håndflatene. Kontakt din lokale forlengelse kontor for råd om behandling av ernæringsmessige mangler i din palmetre.

Dødelig Gulning


Dødelig gulning er en alvorlig og potensielt dødelig kokos palm sykdom. Denne sykdommen, først oppdaget i Key West, Florida, har forårsaket dødsfallet til tusenvis av kokospalmer. Symptomer på dødelig gulning inkluderer tidlig slipp av kokosnøtter, snart etterfulgt av gulfarging av palmetre blader. Gulfarging begynner i den nederste bladene og utvikler seg oppover mot kronen. De fleste palmene er rammet av dødelig gulning dø innen seks måneder etter symptomdebut.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler