Jeg har pulveraktig mugg på Mine Roses av Sharon


Hibiscus syriacus, eller rose av Sharon, også ofte er kjent som hardfør hibiscus. Generelt er det et lite vedlikehold anlegget, men det er flere sykdommer og skadedyr som kan forårsake problemer - og pulveraktig mugg er en av dem. Forstå hvordan pulveraktig mugg trives og sprer seg er viktig å administrere det eller hindre det hele sammen.

The Disease


Pulveraktig mugg er en ganske vanlig soppinfeksjon på prydplanter som hibiscus, roser, syriner og crapemyrtle. Som navnet antyder, ser denne soppen som et dryss av hvit eller grå pudder over bladoverflatene og skudd; det noen ganger angriper blomster også. Bladene som er infisert med pulveraktig mugg vanligvis dø og slippe av anlegget, og disse kan være en kilde til fremtidig smitte hvis de ikke behandles som spesialavfall.

Sopp Miljø


Meldogg trenger levende planter som å vokse. Den overlever på stauder som Hibiscus syriacus ved overvintring i knopper og skudd. Denne type mugg kan reprodusere og spre seg selv uten vann som trengs av mange sopp, og den foretrekker en lyssky miljø for vekst. Varme og sollys kan drepe pulveraktig mugg.

Forebygging


Den beste måten å nærme pulveraktig mugg er å ta skritt for å hindre det. Velg Hibiscus syriacus sortar som er motstandsdyktig mot sykdom, plante busker i full sol og vanne dem regelmessig. Inspisere plantene dine ofte for tegn på skadedyr eller sykdom og nappe av noen blader som viser tegn på pulveraktig mugg. Rake opp løv raskt og ikke kompost infiserte blader fordi det kan spre sopp til andre planter. I stedet kaste infiserte blader ut med søpla eller brenne dem. Beskjære anlegget årlig for å øke luftsirkulasjonen rundt sine grener og blader.

Behandling


Du kan ikke hindre det som allerede er der, men du kan holde den fra å komme tilbake. Det er soppmidler for å bli kvitt pulveraktig mugg og programmer for å beskytte seg mot det. Det er viktig å behandle pulveraktig mugg med en utrydd eksempel hagebruk eller neem olje så snart du ser tegn til det fordi sopp reprodusere raskt og den mer omfattende spredning desto vanskeligere er det å kontrollere. Når du har blitt kvitt soppinfeksjon, kan du bruke en protectant som svovel for å holde mugg unna. Begge er brukt som bladpåsprøyting.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler