Hva er de forskjellige PVC Pipe Leddene?


Hva er de forskjellige PVC Pipe Leddene?

PVC (polyvinylklorid) rørene er forbundet med hverandre med ledd, kjent som muffer. Både rør og koplinger kommer i et diameterområde fra 1 1/2 til 4 inches, sammenføyning av hverandre med primer og sement. Det er fire hovedtyper av PVC leddene.

Rette Koblinger


Den rette PVC kopling bare blir en rørseksjon til en annen i en rett linje. Koblingen ser ut som en kort del av PVC-rør, med de fleste koblinger ha en liten indre sentrale rygg. Dette gjør det mulig for eggen hver rørende som skal settes inn i koblingen, reiser ikke mer enn halvparten av koblingens lengde.

Vinklede koblinger


Den vinklede PVC kopling brukes når en installert rør må reise rundt en pre-eksisterende objekt, endre retning eller overholde en nødvendig gradient, slik som for kloakk avfall å reise ned rørledningen. Hver kopling er bøyd i en vinkel halvveis langs dens lengde, med leddene kommer i 30-, 45-, 60- og 90-graders vinkler.

Tee Koblinger


Tee kopling har tre viker, hvor rett og vinklede koblinger har bare to. Formet som et brev T, tiltrer tee en rørledning til en annen. Med en rørledning kutt, er det tee klemt mellom røren kutt. En ny rørseksjon er kuttet til ønsket lengde og deretter settes inn i tee resterende innløp. Noen tees har bein å bli med koblings kroppen på 90 grader, mens andre har bein å bli med på 45 grader.

End Caps


PVC-endestykke benyttes for å tette av en seksjon av rørledningen. Ser ut som en forkortet rett kobling, har den ene enden avsperret. Når den er installert, kan endelokket være senere kuttes hvis nye røret må legges til den eksisterende rørledningen.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler