Retninger for hvordan å erstatte Liners i over bakken Pools


Pool liners for over bakken bassenger normalt kommer i 20 mil (1 mil = 0,001 tommer) tykkelse. Men de er overraskende holdbare og er bygget for å vare i opptil 15 år. Du vet det er på tide å bytte ut liner hvis du merker det ser slitt og begynner å lekke. Du kan ringe et basseng installatør til å komme og erstatte liner for deg. Hvis du er ute etter å spare penger, kan du prøve å erstatte rutefly selv.

Bruksanvisning


En tappe bassenget helt. Bruk et verktøy kniv til å skjære opp den gamle liner og fjerne det fra veggene i bassenget. Dette er en god tid for å fjerne rust fra veggene i bassenget, sett teipen eventuelle veggskjøter og erstatte noen gamle, gjørmete sand under bassenget med ny sand.

•  Brett den nye liner og forsiktig drapere det over veggene i bassenget. Sørg for at midtsømmen i duken er i midten av bassenget. Den nederste kanten søm bør være ca 12 inches lavere enn toppen av bassenget veggene, alle rundt bassenget.

•  Brett en 3-tommers-by-3 tommers delen av papp i to, og deretter åpne den på nytt. Plassere sentrum av den brettede papp over duken, på undersiden av overliggeren. Clip to bindemiddel klipp på brettet midten av papp for å holde duken på plass. Gjenta denne prosessen rundt resten av liner, omtrent hver fot.

•  Begynn sakte fylle bassenget. Se etter eventuelle områder av liner blir super stram. Hvis dette skjer, slipper bindemiddel klipp i det området og la duken til sakte synker ned i bassenget litt til tetthet er lettet. Erstatte klipsene.

•  Fortsett å jobbe deg rundt bassenget som det sakte fylles. Umiddelbart glatte eventuelle rynker som vises. Løsne bindemiddel klipp og sakte mate liner i bassenget. Dette gjøres for å oppnå den riktige suge av foringen til veggene. Ikke forsøk å flytte duken når den er dekket med over fire inches av vann; gjør det, kan føre til skade.

•  Slutt å fylle bassenget når vannstanden har nådd omtrent to meter dyp. Skyv liner unna tre veggseksjoner. Fjern de beste caps, topp skinnene, stabilisator rails og mestring av disse veggseksjoner.

•  Brett den øverste kanten av duken ned ca fem inches. Brett denne delen i to og legg den over de tre utsatte veggene i bassenget. Skyv mestring tilbake på veggen, over duken. Sett stabilisator rail tilbake over mestring. Bytt ut de topp skinner og caps. Flytt ned bassenget for å jobbe med de neste tre veggseksjoner. Gjenta prosessen til duken er festet rundt hele bassenget.

•  Installer skimmer plate. Du må kutte liner med et verktøy kniv til å passe åpningen. Ferdig med å fylle bassenget.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler