Landskaps for en symmetrisk Front Porch Inngang


Landskaps for en symmetrisk Front Porch Inngang

En symmetrisk verandaen design kan være betont med landskapsarbeid som bidrar til å opprettholde en balansert utseende. Arkitektoniske stiler som koloni boliger er basert på symmetri i forsiden og baksiden av huset. Hvis du har en symmetrisk hus, så du kan forbedre din fortauskant appell ved hjelp av landskapselementer som arbeider med veranda symmetri.

Forskjøvet Blooms


Du kan legge til et dynamisk utseende til din symmetrisk verandaen landskaps ved å jobbe med blomster som blomstrer til forskjellige tider i ditt område. Planter som eviggrønne trær og busker opprettholde sin farge hele året, men de tilbyr ikke mye i veien for aksentfarger til landskapsforming. Husk å balansere hver side for å opprettholde symmetri.

Gangvei


En måte å legge farge er å inkludere planter på hver side av gangveien som fører til veranda. Snarere enn å sette seg på én type plante, eller en farge, gå for en flerfarget utseende ved lagdeling rekker av planter. Uansett mix du oppretter på venstre side av gangveien vil måtte bli replikert på høyre side for å opprettholde balansen.

Modne planter


Hvis du ikke vet hvordan den modne planten vil se etter det er i blomst, så din symmetrisk design kan bli kompromittert. For eksempel har noen vintreet planter vokser fortere enn andre og skape en ubalansert utseende til verandaen. Diskuter dine design planer med ekspertene hos din lokale barnehage og sørg for å sammenligne bilder av modne planter før de inkluderes i landskaps.

Belysning


Landskap belysning kan brukes til å fremheve høydepunktene i landskaps som trær, en blomsterhage eller en fontene. Men du kan også bruke lys for å fremheve den symmetriske natur din veranda landskapsdesign. Plasser lysene på hver side av veranda funksjoner i en symmetrisk måte å forbedre balansen i hagen din - selv om natten.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler