Hvordan finne en Cleaning Lady


Hvordan finne en Cleaning Lady

Utallige hjem og bedriftseiere har en mangel på tid eller interesse i å ta på rengjøringsoppgaver, slik at de oppsøke en rengjøring dame som kan hjelpe dem å ta vare på disse ansvarsområdene. Ofte en rengjøring faglige arbeider på sin egen og er ikke i stand til å være lokalisert via gule sider. Derfor må du være villig til å se på en rekke steder for å finne en troverdig og pålitelig person til å fylle stillingen.

Bruksanvisning


•  Be familie, venner og bekjente om henvisninger til en vaskedamen. Word-of-munn henvisninger være verdifull i mange tilfeller fordi de ofte kommer fra folk som har førstehånds erfaring med den personen.

•  Bla gjennom "Tjenester" i lokalavisen for å finne personer som søker profesjonelle rengjøringsjobber, eller kjøre din egen "Hjelp ønskes" annonse i avisen. Inkluder startdato, dager og timer som trengs, arbeidsoppgaver og lønn som tilbys i annonsen for å generere mer interesse fra søkerne.

•  Kontakt din lokale college karriere sentrum og spør om de tillater "Hjelp Wanted" annonser for å bli lagt ut på campus. Spør om muligheten for å kjøre en annonse for en vaskedamen i skoleavisa hvis du ikke har noe imot å ansette en student.

•  Annonser din interesse i å finne en vaskedamen på online nettsteder som craigslist.org, eBay classifieds.com, gå nannies.com eller angieslist.com. Inkludere alle relevante opplysninger av jobben slik at leserne vil vite hva du trenger. Noen av disse nettstedene kan du søke etter jobbsøkere.

Tips og advarsler


  • Hvis du har et familiemedlem eller en venn som bruker tjenestene av en vaskedamen deltid, og du ønsker å leie den personen for din egen deltid rengjøring, kan det fungere bra.
  • Sjekk alltid referanser av noen rengjøring profesjonell du vurdere å ansette. Du kan finne ut nyttig informasjon ved å gjøre det.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler