Hvordan Clean Brann røykskader


Hvordan Clean Brann røykskader

En brann er ødeleggende. Selv om du er heldig nok til å unngå mye brannskade, kan røyken la bak sot og lukt som må rengjøres med en gang. Jo lenger tid det går uncleaned desto vanskeligere er det å fjerne. Det første du kan bli fristet til å gjøre er å hente en bøtte med såpe og vann, men hvis du ikke bruker de riktige rengjøringsmetoder du kjører en høy risiko for å gjøre situasjonen mye verre. Få riktig utstyr for å spare deg mye tid og penger.

Bruksanvisning


•  Åpne alle vinduer og dører for så lenge som mulig for å sirkulere frisk luft. Bruk elektriske vifter hvis mulig. Ta møbler til et trygt sted å lufte ut også. Ta ned alle gardiner og gardiner for å vaske eller sende til en tørr renere.

•  Fei opp overflødig sot og rusk og fjerne den fra eiendommen. Bruk en støvsuger for å samle hva kosten etterlater seg på gulv, vegger og tak. Tørk av alle ikke-maskinvaskbare elementer som lamper, takvifter, vegger og tak med en tørr kjemisk svamp. Dette vil hindre at sot fra å spre seg.

•  Vask alle maskinvaskbare tekstiler med et lavt fosfat vaskemiddel. Legg blekemiddel til de hvite belastninger. For tunge stoffer som små tepper og gardiner legge den anbefalte mengden av profesjonell røyk vask til vannet.

•  Leie en profesjonell til å rense tepper og møbler. Dersom dette ikke er mulig, støvsuge elementene grundig og bruke vannbaserte rengjøringsmidler som en siste utvei. For de svært skitne områder, skape en blanding av alkohol, mildt oppvaskmiddel og vann i like deler og legg til teppet eller stoff. Bruk en svamp til å tørke området rent.

•  Legg lukt kontrollerende blokker i hele huset etter at alle rensingen er fullført. Endre filtrene på din sentralvarme og luft enhet. Når maling av vegger, kan du bruke en sealer første til å forhindre eventuelle gjenværende lukt eller flekker fra blødning gjennom den nye malingen.

Tips og advarsler


  • Profesjonell røyk vask, kan tørre kjemiske svamper og lukt kontrollerende blokker kjøpes på de fleste jernvareforretninger eller bestilles online.
  • Bruk alltid gummihansker ved rengjøring for å unngå etseskader at selv den mildeste cleanser kan forårsake.
  • Følg alltid produsentens produktanvisningene helt.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler