Hvordan sette opp en Hydroponic Ebb & Flow Table


Flo-og-flow system er en av flere systemer som brukes til å dyrke planter hydroponically. Hydroponic hager eliminere jord - og skadedyr, sykdommer og ernæringsmessige problemer som følger med det - og gir anleggsbehov direkte ved hjelp av et næringsstoff løsning. Hvis du ønsker å komme i gang i Vann, kan du konstruere en grunnleggende flo-og-flow bordet hjemme med en gammel bord plukket opp på en bruktbutikk eller verksted salg, og andre forsyninger som du kanskje allerede har rundt i huset. På bare noen få måneder, kan du nyte hjemmelaget produserer eller fersk-snittblomster, selv midt på vinteren.

Bruksanvisning


•  Mål dimensjonene på bordplaten og kutte kryssfiner til samme dimensjoner.

•  Kutt styrene til størrelser som er store nok til å konstruere en treramme som får plass på toppen av kryssfiner. Styrene bør være minst seks inches høy. Benytte spiker for å feste finér til bunnen av trerammen.

•  Nail kryssfiner til bordplaten for å skape planting sengen.

•  Bor et 1/2-tommers hull i siden av planting sengen, omtrent 1 cm fra bunnen. Du bør velge den siden der du forventer å holde bøtte med nærings-løsning.

•  Tegn plastrør gjennom hullet før den stikker ut ca 1 cm inn i planting seng. Fest den med lim rundt kantene.

•  Dekk enden av slangen som strekker seg inn i planting seng med mesh og pakk den med en gummistrikk for å holde den på plass. Maskene vil holde den voksende medium tetter røret og hindre næringsstoffer fra å nå plantene dine.

•  Linje planting sengen med plast for å hindre næringsstoffet løsning lekker. Fyll planting sengen med voksende medium, som for eksempel utvidet leire pellets, vermikulitt eller perlitt.

•  Bor et 1/2-tommers hull i siden av plastbøtte, nær bunnen. Feste den andre enden av plastslangen i hullet, limes på plass. Holde bøtten på et lavere nivå enn overflaten av plante seng.

•  Fyll bøtte med nærings-løsning. Når du er klar til å oversvømme planting seng med nærings-løsning, løfte bøtte til et nivå høyere enn planting sengen. Det kan være lurt å sette en høy krakk eller et annet møbel ved planting sengen for å holde bøtte. Når planting sengen er mettet med nærings-løsning, senke bøtte igjen, og løsningen vil renne ut.

Tips og advarsler


  • Markere nivået av næringsløsning på siden av bøtten når man fyller den. Tilsett vann daglig for å holde næringsløsning på riktig volum. Endre næringsstoff løsning hver uke, som planter vil utarme næringsstoffer.
  • Plante frø i din flo-og-flow vokse seng akkurat som du ville gjort i en utendørs hage, følger instruksjonene på pakken med hensyn til settedybde. Hvis du bruker transplantasjoner, nøye skylle all jord fra røttene før du legger dem i din hydroponic hagen. Patogener som finnes i jordsmonnet kan forurense din vokse seng.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler