Coleman Furnace Trouble


Din ovn er en nødvendighet i de lange, kalde vintermånedene. Coleman Heating and Cooling, med hovedkontor i Norman, Oklahoma, produserer hjem komfortprodukter, herunder ovner. Coleman anbefaler at du prøver å feilsøke ovn hvis den ikke fungerer som den skal, og det anbefales at du vedlikeholder din ovn for å forebygge problemer. Alltid inspisere din ovn før fyringssesongen starter.

Vedlikehold Sjekker


Du må riktig rense ovnen for å holde det fungerer. Før du starter opp din ovn, se etter løse komponenter, lekkasjer eller frynsete ledninger. Du må erstatte ødelagte deler eller delt ledninger eller rør for din ovn å fungere skikkelig. Rene tresko og rusk fra dine ventilasjons rør og filtre hvis du ikke får nok luftstrøm. Bytt ut gamle filtre og rene utendørs og innendørs spoler.

Termostat


Hvis termostaten din ikke fungerer som den skal, sikre at termostatbryterne er ikke skitten, og rengjør dem ved behov. Også prøve å kalibrere den. Ved hjelp av en skiftenøkkel, skru mutteren på kvikksølvbryter til varmesystemet spark på. Justere temperaturinnstillingen på termostaten til samme temperatur som omgivelsene romtemperatur. Alltid riktig caulk noen hull i veggen din, inkludert termostat ledningen hull. Utkast føre termostaten å arbeide feil.

Filtre / Kanaler


Bruk kun et filter som passer din blåser kapasitet. Hvis ikke, kan du begrense luftstrømmen. Skitne filtre og gassbrennere hindre din ovn fra å produsere nok varme. Hvis du lukter støv eller se rusk i ditt hjem, rense kanaler. Unngå å få dine kanaler våt, og tørk dem om nødvendig. Fuktighet forårsaker mugg og bakterier til å bygge opp i dine kanaler. Disse allergenene kan deretter få blåst inn i din inneluft. Alltid inspisere kanaler før fyringssesongen starter, og ren etter behov. Om nødvendig, leie en entreprenør til å rense fullt din ovn, komponenter og kanaler.

Tilleggsproblemer


Hvis varmen ikke kommer på, sørge for at termostaten din ikke er satt for lavt. Heve temperaturinnstillingen til du hører ovnen spark på. Sjekk din pilot lys for å se om den er på. Hvis ikke, prøv å tenne den. Hvis den ikke liker, sikre at gassventilen er slått på og at du har nok gass i tanken din. Ring din gassleverandør når du går tom for gass. Ser også at du ikke har utløst en effektbryter eller blåst en sikring, og sjekke termostaten din igjen. Hvis det er ødelagt, må den skiftes. Hvis gass holder å slå av og på, sjekk termostaten din og sikre at det er i brukbar stand. Rengjør luftfilteret, og sjekke viftemotoren. Prøv å smøre din blåser motor, og stram viftemotoren belte hvis det er nødvendig.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler