Slik fjerner Tar Fra White Pants


Slik fjerner Tar Fra White Pants

Tjære inneholder både et oljeaktig stoff og fargestoff, så fjerning av tjære fra stoffet, er den to-trinns prosess. Først må du fjerne tjære, deretter flekken. Hvis tjære er på et par hvite bukser, falming flekken så det harmonerer bare ikke vil gjøre. Derfor bør man ikke ta snarveier under renseprosessen, og du er mer sannsynlig å fjerne både tjære og flekken.

Bruksanvisning


•  Prøv å skrape bort så mye av tjære som du kan. Bruk en skje eller kjedelig siden av en kniv. Ikke spre tjære i prosessen.

•  Spray et renseri løsemiddel som inneholder kjemikalier perkloretylen eller trikloretylen på tjære, ifølge Ohio State University. Hvis det ikke er en spray, påfør middelet på en svamp eller klut og deretter DAB den på.

•  Hell litt heavy-duty flytende vaskemiddel på toppen av tjære også, og gni flekken kraftig med en ren fille. Dette bør få resten av tjære av og noen av flekken. Men noen av flekken vil trolig fremdeles være der og være ganske merkbar, spesielt på hvitt tøy.

•  Vask de hvite bukser i varmt vann. Hvis koden sier at det er trygt for varmt vann, bruk blekemiddel for å fjerne flekken. Bruk en mengde av blekemiddel som anvist på etiketten instruksjonene. Vask igjen om nødvendig.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler