Hva er omfanget av den Honeybee?


Hva er omfanget av den Honeybee?

Mange typer av blomstrende planter krever insekter som honningbien å fungere som kurerer slik at pollinering kan forekomme. Mange andre dyr hjelpe til plante pollinering, men honningbien flytur presisjon og utholdenhet gjør det til en særlig verdifull pollinator. Noen bier stikke nær sine elveblest mens samle nektar og pollen fra planter. Andre fly langt og bredt, tilbake til sine elveblest når dagens innsamling er gjort.

Foraging


Honningbier forlate sine elveblest for å fôr for mat kilder. Blomstrende planter produserer både nektar og pollen, som tiltrekker pollinator insekter som honningbier. De lander på den blomstrer og i å samle opp nektar også ende opp dekket i pollen. I prosessen med å beite, de overføre noe av den pollen til andre blomstrende planter, noe som gjør det mulig for befruktning. Dermed en honningbie rekkevidde avhenger blant annet av hvor langt det har å fly for å samle nektar eller pollen.

Range


Honningbier varierer bemerkelsesverdig lange avstander - i hvert fall for sin størrelse - for å få nektar og pollen. University of Sheffield forskeren Francis Ratnieks bemerket i et papir 2000 tidligere studier som fant honningbier ofte variere utover 12 km hans egne observasjoner og - 7,44 miles - eller mer å hente nektar og pollen. Honningbier begrense deres maksimal rekkevidde hvis du reiser til matkilde bruker mer energi enn de vil være i stand til å hente i de næringsstoffene de bringe tilbake til strukturen. Andre faktorer som bestemmer bienes utvalg er tiden av året, hva blomster er i blomst og preferanser for en kilde til mat over en annen.

Arter


Den Apis mellifera europeisk (eller vestlig) honningbie er de vanligste artene i Nord-Amerika. Ofte individuelle bier er en blanding av flere forskjellige rasetyper innenfor arter, inkludert italienske og kaukasiske raser. Alle er nyttige pollinator arter som brukes av nordamerikanske birøktere.

Nytten


Honeybee pollinerende var en $ 10 milliard årlig industrien i USA, som i 2007. Mange birøktere reise landsbygda, utleie av deres bier til bønder for pollinering av sine avlinger. De nettstedet bikuber så nær de avlingene som mulig for å kutte ned på range avstander.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler