Er det trygt å bruke Soft Scrub på My Ceramic Tile?


Er det trygt å bruke Soft Scrub på My Ceramic Tile?

Over tid og med mange års bruk, kan keramiske fliser begynne å se skitne og farget, uansett hvor mye du feie og mopp. Soft Scrub er en merkevare av produkter for rengjøring av en rekke overflater, fra toalett boller til kjøkkenbenkeplater. Hvis du allerede bruker en Soft Scrub produktet på andre overflater i hjemmet ditt, og som resultatene, kan du lurer på om det samme produktet kan få keramiske fliser ser ny igjen. Heldigvis, er svaret ja.

Hvordan det fungerer


Soft Scrub er en svært mild slipemiddel, så selv om det har skrubbing makt, vil det ikke la riper på overflater. Men du kan oppleve at selv uten en bit av skrubbing, Soft Scrub vil gjøre en merkbar forskjell på gulv, fordi de kraftige kjemikalier i denne linjen av rengjøringsmidler kan trenge keramiske fliser, som er porøs, få ut smuss og skitt som har lagt seg i dyp.

Valg


The Soft Scrub nettstedet overflate søkefunksjonen avslører at ulike Soft Scrub produkter kan brukes på keramiske fliser. Dette er Total Bath & Bowl, Total Kjøkken, Soft Scrub med Bleach Cleaner, Soft Scrub med Bleach Cleaner Mountain Breeze, Soft Scrub med Baking Soda, Gel med Bleach Cleanser og Bleach Clean Gel Spray.

Bruksanvisning


The Soft Scrub hjemmeside anbefaler bruk av produktet med en fuktig svamp eller klut. Gni den inn i dine keramiske fliser forsiktig. Du ønsker ikke å skrubbe for hardt, fordi du kan lage små overflate riper på gulv som vil holde den fra å nå sine skinnende beste. Også unngå langvarig kontakt anbefaler nettstedet. Når flisene er rene, skyll med vann. Dette vil også bidra til å unngå å få en filmy rest.

Betraktninger


Soft Scrub produkter, som andre kommersielle rengjøringsmidler, pleier å ha en sterk lukt. Dette kan føre til at du blir svimmel når du arbeider i et lukket rom, som et bad. Verre ennå, kan lukten somle for en god stund. Så når det er mulig, sørg for å åpne noen vinduer og avtrekk før rengjøring din keramiske fliser med Soft Scrub. Dessuten, sørg noen små barn og kjæledyr er ute av rommet. Støvsugeren kan ende opp på føttene eller poter og forårsake irritasjon. Enda verre, kan det ende opp i munnen (kjæledyr slikke sine poter, barna kunne berøre gulvet og deretter sette fingrene i munnen) og krever legehjelp.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler