Hvordan Landscape en Front Yard og Inngang


Foran verftet er det første folk ser når de kommer til huset ditt. Du bør ta ekstra forsiktighet for å gjøre din front yard landskapet og inngang så innbydende som mulig.

Bruksanvisning


•  Velg planter som passer til form, stil og størrelse på ditt hjem. Hvis du har en historie ranch, ville ruvende eiketrær dverg huset ditt. Hvis huset har en staselig, søyler inngang, ville en hytte stil hage ser ut av sted. Se på arkitekturen i ditt hjem og designe din front yard landskapet å kompliment den.

•  Velg planter for front yard landskap som passer din livsstil. Du kan liker utseendet på formelle blomsterhager og formet hekker, men hvis du vil heller ikke tilbringe hver helg med clippers, velge planter som vokser naturlig i den formen du foretrekker. Du kan fortsatt få en formell utseende med planter som opprettholder en kompakt og symmetrisk vekst vane uten mye beskjæring. Også, ikke dyrke planter som faller blader, pinner, frukt eller kronblader hvis du ikke ønsker å plukke dem opp.

•  Kontroller at plantene i landskapet er egnet for miljøet. Velg planter som er tørke tolerant og vokser godt i din planting sone. Sørg for at plantene du vokser kan håndtere mengden av sol eller skygge foran verftet blir.

•  Mål din front yard og holde disse målingene i bakhodet når du handler for planter. Se på etikettene og merk den modne størrelsen på plantene. Plantene du ser i butikken er mye mindre enn sine modne størrelse. Du ønsker ikke å sette en plante i at du må fjerne senere fordi den har overgrodd sin plass.

•  Bruk trær i front yard liggende å ramme huset. Plasser trær av til side, slik at de ikke blokkere visning av inngangsdøren. Du kan opprette en uregelmessig formet planting seng rundt trær for mindre busker og blomster.

•  Bruk busker rundt din foundation for å myke opp de harde kantene. Du kan plante høye busker eller små trær på de ytre hjørnene å ramme huset. Inkludere noen prøven planter å holde landskapet interessant, men bare bruke noen få. For mange prøven planter minske effekten og bare gjøre landskapet ser opptatt. Plante mindre busker eller blomster foran hoved foundation planter. Dette er et bra sted å legge til en fargeklatt.

•  Bruk planters å dekorere din veranda. Plante blomster eller en formet treet ved inngangsdøren for å trekke øyet.

•  Ikke fyll hver eneste plass med planter. La plantene dine har noen plass å nå sin naturlige form, slik at de ikke ser overfylt. Hvis plantene er fortsatt ung, kan du fylle ut store hull med mulch eller årlige blomster.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler