Hvordan du rengjør en kommersiell Vaskekjeller


Hvordan du rengjør en kommersiell Vaskekjeller

Fra sykehus til hoteller, mange bedrifter har på stedet vaskeritjenester. Vaskerom arbeidere ofte vaske plagg ment for gjentatt bruk av forskjellige mennesker, som for eksempel sengetøy, håndklær og klær. Fordi sanitær av disse elementene er viktig, er et hygienisk arbeidsmiljø, også. Følg industristandard metoder for å rense et vaskerom på en måte som bidrar til å sikre helse og sikkerhet for ansatte og publikum.

Bruksanvisning


•  Sweep minst en gang om dagen og mopp en gang om dagen. Feie opp etter løsmasser, slik som lo felle skitt, omgående. Mopp ved hjelp av varmt vann og kommersielle gulv renere. Bruke grønne produkter for å sikre den generelle sikkerheten for miljøet.

•  Tørk ned alle arbeidsflater, for eksempel brettestasjonen, med desinfeksjonsmiddel på en daglig basis. Hold håndklær som brukes til rengjøring atskilt fra andre elementer som blir vasket.

•  Tørk ut innmaten av vasker og vaskemaskin og tørketrommel med desinfeksjonsmiddel på en etter behov, for eksempel etter meget skittent servise har blitt renset.

•  Rengjør plastkasser, hyller, utsiden av vasking og tørking maskiner og annet utstyr jevnlig med alle formål renere, minst en gang i uken eller mer, hvis det er nødvendig. Rene glass vinduer med glass renere. Bruke desinfeksjonsmiddel når svært skittent tøy har vært i kontakt med disse elementene. Rene elementer som kommer i kontakt med skitne elementer regelmessig på en daglig basis.

•  Opprettholde et rent, lekkasjefri containment system for mottak, lagring og transport av varer og hvor rent og skittent tøy holdes adskilt. Vask lin containment poser som holder skittent servise daglig.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler