Slik fjerner Hard Water Damage Fra Granitt Benkeplater


Hardt vann flekker på en granitt counter kan være frustrerende. Siden flekken er faktisk en mineralforekomst, kan rett og slett tørke den med en svamp og stein renere ikke begynne å ta bort merket. Hva mer kan disse forekomstene føle grov under fingrene, noe som gjør at du lurer på om din stein har blitt skadet. Disse mineralavleiringer kan fjernes fra overflaten av steinen uten å skade den. Det er mange stein rengjøringsmidler tilgjengelig for nettopp dette formålet, hvis du vet hva du skal se etter.

Bruksanvisning


•  Bruk kanten av en hard plastskrape eller sparkel for å begynne å fjerne mesteparten av mineralforekomster. Dryss litt vann over overflaten, og bruke skrapen til å komme under og trekke opp hoveddelen av flekken. Ikke bruk en metallskrape, da dette kan ripe opp granitt.

•  Spray et alkalisk-basert renere som er vurdert for naturstein på flekken. Disse rengjøringsmidler har spesielle kjemikalier som CHELAT eller nøytralisere det alkaliske før det kan skade stein, men ikke før det kan bryte ned mineralforekomster. Ofte disse løsningene er vurdert for såpe avskum også. Sjekk alltid å sørge for at det står trygt for naturstein før påføring.

•  La cleanser sitte på flekken i minst 10 minutter. Jo lenger den sitter på flekken, jo mer vil det myke opp og bryte ned mineralene på steinen. Bruk plastskrape for å fjerne mineraler og avskum som vil dukke opp med støvsugeren. Tørk av hele området tørt med en myk klut.

•  Avslutt rengjøring med en granitt renere å sikre at ingen sterke kjemikalier forbli på steinen, og tørk av granitt ren.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler