Hvit gresskar varianter


Hvit gresskar varianter

Hvite gresskar er en farge variant av den tradisjonelle oransje gresskar. Som alle gresskar, inneholder de spiselige frø og masse som er høy i beta karoten, vitamin C og kalium. Disse store saft også vurderes som dekorasjoner, spesielt i høst når de er malt eller skåret av barn og voksne. De mange varianter av hvite gresskar gjøre hver egnet for ulike formål.

Baby-Boo


Babyen Boos er dekorative gresskar som gjennomsnitt 2 til 3 inches i diameter når fullvoksen. De slår lys gul når moden, men hvis høstes tidlig og holdt vekk fra solen, de forblir snøhvitt. De er ofte vises sammen med oransje Jack være Littles, og har samme flate toppen, dyp ribbing og knebøy form. De er bra for maleri, men deres størrelse gjør dem vanskelige å skjære. Selv om de er først og fremst brukes til pynt, de er spiselig om lov til å modnes helt i 30 dager etter høsting.

Casper


Rundt Halloween, kan du passere disse snødekte hvite gresskar på trammen og lukte deres søte kjøttet baking i ovnen en gang inne. På 8 til 10 inches og 10 pounds, deres håndterlig størrelse og vekt gjør dem egnet for både maleri og bakervarer, selv om de ikke er så bra for carving som noen andre varianter. De er en av de hviteste gresskar, men som de fleste lette varianter, de slår krem ​​farge med alderen. For å holde dem hvite, flytte dem innendørs eller til et sted ute av direkte sollys.

Sukkerspinn


Som caspers, disse er runde, mellomstore gresskar som vokser opp til 10 inches i diameter. Deres lang og solid stilker, hard hud og tradisjonell form gjør dem godt for carving, men deres kjøtt, mens spiselig, er blek og smakløs. De er hvitere og glattere enn luminas, og bra for maleri.

Fullmåne


Full Moons er blant de største hvite gresskar, i snitt 25 til 50 pounds. Med riktig pleie, kan de vokse enda større, opp til 90 pounds, for en showstopping fall skjerm. De har en lett ribbet, oransje-farget hud og rund form, men kjøttet er blid og uegnet for de fleste bake formål. Som et resultat, er de som hovedsakelig brukes til maling og carving.

Lumina


Luminas kommer i flate og runde varianter, som gjennomsnittlig 10 til 15 pounds. I motsetning til enkelte andre hvite gresskar, har de lyse oransje kjøtt, noe som skaper en to-tone effekt når gresskar er skåret. Deres hud er vanligvis rolig og egnet for maling, mens gresskar søte kjøttet er verdsatt av bakere.

Valenciano


Disse gresskar har flate topper og dypt ribbet sider. De er litt mindre enn luminas, gjennomsnitt 8 til 10 pounds, og de har en veldig lys farge kjøtt. Selv om det er stringier og mer vassen enn andre varianter, noen mennesker liker den uvanlig utseende pai produsert av sin bleke interiør. På grunn av sin form og knebøy tykt skall, er det vanskelig å skjære og sjelden brukt til å lage Jack O 'lanterner.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler