Trær med gule og oransje blomster


Trær av alle arter har fargerike blomster på ulike tider av året. Dette gjør det mulig å dekorere landskapet med nesten hvilken som helst farge kombinasjon tenkelig med hensyn til din hardførhet sone. Granatepletreet kan gi deg oransje blomstrer i tillegg til sin frukt, mens tulipan popler kan dekke hele tunet med gulnede blader i høst.

Granateple


Granatepletreet, som vokser best i sone 7 til 10, har oransje-røde blomster som viser i slutten av våren. Kronbladene, 05:56 i antall, har en myk, Lacy tekstur. Granateple fruktene begynner å vokse etter blomstene viser. Granatepletrær kan nå opp til 15 meter i høyden med en like store spredning. Gjødsle med granulert organisk gjødsel eller ammonium sulfat, ved hjelp av to kopper per år i mars og juli. Vann unge trær 2 tommer i uken og når nedbøren er begrenset.

Duftende Orange Tea Olive


Den duftende oransje te oliven rekke Osmanthus er en eviggrønn. Men først og fremst en busk, kan det noen ganger vokse opp til 20 meter høye i mildt klima i sone 7 til 10. De blomstene er blek gul og oransje, forming i klynger på slutten av stilkene. Deres duft er også attraktivt, noe som gjør dem utmerket for planting nær vinduer. Duftende appelsin te oliventrær trenger bare en tomme av vann hver uke. Gjødsle med tre og busk gjødsel etter blomstrer vises på våren og sent på høsten.

Butterfly Magnolia


Gule blomstrende magnolia er også referert til som sommerfugl magnolia. Deres kanarigule blomster er 4 til 5 inches bred og sitte på grenene, som vises som sommerfugler. De vises på våren og høsten ut på sensommeren. Sommerfugl magnolia vil vokse opp til 18 meter høy og 10 meter bred, vokser best i sonene 4 til 9. Unngå å plante dem i vindfulle steder og gjødsle med tre gjødsel etter våren og på sensommeren.

Tulip Poplar


Tulipan poppel trær kan vokse opp til 100 meter høye med en 6-fots trunk. Koppformede, gule og oransje blomster vokser opp til 2,5 inches bred og ligner tulipaner. Tulipan popler er hardfør i sone 5 til 9. I sørlige steder, tulipan poppel blomstrer vises på våren, mens nordligste regionene viser blomstrer om sommeren. I løpet av høsten, noen sorter har blader som kan slå helt gul. Gjødsle om våren med slow-release granulert gjødsel og vann 1 cm per uke.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler