Hovudside

Hvordan bruke Root Hormone å starte et nytt Maple Tree

by Walther

Hvordan bruke Root Hormone å starte et nytt Maple Tree

Lønn trær kommer i mange varianter, fra de mindre japansk-type versjoner med sin Lacy later til den kraftigere sukkerlønn. Maple trær forplante godt fra stiklinger tatt fra grener dyppet i rooting hormon pulver, eller idolebutyric syre, som stimulerer dannelsen av røtter på bud nettsteder. Velge bartre borekaks fra årets vekst i juli for den beste rooting suksess.

Bruksanvisning


•  Bruk en skarp to beskjæringssakser å kutte 6-tommers blyant-tykk deler av bartre fra endene av lønne greiner, noe som gjør at det er tre eller fire knopper eller blader på hver. Sett borekaks direkte i en beholder med vann for å holde dem fuktig.

•  Klargjør blomsterpotter ved å fylle dem med en blanding av like deler av fuktet torv mose og sand. Dytte en 3-tommers hull i midten av hver med baksiden av en blyant.

•  Fjern om en spiseskje med pulverisert rooting hormon fra beholderen og plassere den på en liten skål.

•  Fjern eventuelle blader fra bunnen 3 inches av borekaks og rull stammen i rooting pulver. Trykker dem lett for å fjerne overflødig og plassere dem nederst siden ned i de preparerte hull. Tamp jorda lett rundt dem.

•  Vann borekaks å bosette rooting blanding rundt stilkene, slik at overflødig avløpet fra bunnen.

•  Plasser potter i plastposer for å skape en høyere luftfuktighet enn normalt. Oppbevar dem i romtemperatur og ikke utsettes for direkte sollys i tre til fire uker før du ser tegn til ny vekst. Flytte dem inn i sollys og fjerne plastposen for resten av sommeren.

•  Transplant de nye babyen lønn trær til større en gallon beholdere fylt med vanlig plantejord i høst. Synke pottene ned i jorda for å hindre at nye røtter fra frysing eller fullstendig dekke pottene med mulch eller jord før den første frosten.

•  Plant de nye lønn trær på våren, etter at faren for frost er over, på samme dybde som sine containere, på et sted 15 meter fra andre trær og i fullt sollys.