Hovudside

Hvordan erstatte en forsering ovn Filter

by Walther

Ovnen filter på forsering ovn bør skiftes en gang hver tredje måned. Vanlige filtre luftpartikler og rusk som kan skade din ovn vifte og motor. Luftstrømmen reduseres til ovnen når filteret blir tett med skitt forårsaker ovn til å jobbe hardere. Du kan bytte ut filteret med et standard filter eller med et HEPA filter som vil forbedre luftkvaliteten i hjemmet ditt.

Bruksanvisning


•  Slå av strømforsyningen til ovnen. De fleste ovner vil ha en rød nødstoppbryteren som ligner en vanlig lysbryter nær ovnen. Vend nøds bryteren til av-stilling. Du kan slå av skillebryteren off til ovnen hvis du ikke finner den akutt bryteren.

•  Finn tilgang til filteret område. Filteret vil enten være bak dekselet på forsiden av ovnen eller i et spor dør mellom ovnen og den innkommende luftkanalen. Løft og fjern dekselet fra ovnen hvis filteret på vifterommet. Dekselet for raset i filtre blir nødt til å slå ringene som du slår mot klokken for å åpne luken.

•  Trekk den gamle luftfilteret ut av ovnen. Noen mennesker vil ta denne gangen å støvsuge ut ovnen blåser rommet når døren er av. Måle strøm filter med et målebånd. De fleste filtre med pappsidene vil ha størrelsen skrevet på siden.

•  Finn pilen på siden av din erstatning filter. Plasser filteret inne i ovnen i den retningen pilen peker. Lukk dekselet til filteret og skru på strømmen igjen til ovnen.

Tips og advarsler


  • Slå alltid av strømmen til ovnen før du prøver reparasjoner.