Hovudside

Hvordan Kill kinesisk Tallow Trees

by Walther


Nonnative kinesiske talg trær (Triadica sebifera) overlever og spres med fasthet som er nedslående hvis du prøver å gjenopprette lokale arter og eliminere invasiv skadedyr. Fjerning er ikke umulig, men vellykket drepe kinesiske talg trær som vokser i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 8 til 10, krever en kombinasjon av kjemisk og manuell kontroll, sammen med timing og litt utholdenhet.

Få dem Tidlig


Du kan drepe og fjerne små kinesiske talg trær mindre enn 3 meter høye med en spade og en sag. Skjær bort kalesjen og bagasjerommet så nær jorda linje som du kan få hjelp av et lite tre sag. Med kalesjen borte, grave ut røttene, få så mye av massen som mulig. Når du er ferdig, suge sagen og eventuelle clippers du brukt i en 10 prosent løsning av blekemiddel blandet med vann i fem minutter.

Kutt Canopy


Kutte ned trær 6 til 8 meter høy eller mindre ved hjelp av et tre sag. For noe større - Kinesiske talg trær ofte vokse 35 meter høy - det er viktig å ansette en profesjonell treet tjeneste for å hindre skade på deg eller din eiendom. Med unntak av den aktive frø-produserende sesong på sensommeren og tidlig høst, kan du fjerne kinesiske talg trær når som helst på året. Helst bør du forsøke å få det ut før sensommeren og tidlig høst når frøproduksjon topper.

Forhindre ny vekst


Male kinesiske talg trestubber med ugressmiddel innen 30 minutter på å klippe treet ved hjelp av en ugressmiddel som inneholder triclopyr. Bland ugressmiddel med mineralolje med en hastighet på 5 gram av ugressmiddel per 1/2 liter olje, eller i henhold til produktets etikett. En ren, billig pensel fungerer godt å male oljeugressmiddel løsning på stammen. Sjekk ugressmiddel etikett fordi noen ikke trenger å være fortynnet med olje, og du kan bare male på ufortynnet luke killer. Hvis ny vekst spretter ut av bagasjerommet, klippe den tilbake så nær bakken som mulig. Påfør ugressmiddel en gang i året til stubben dør. Du kan behandle kinesiske talg stubber som helst på året.

Vær trygg


Hold deg dekket når man jobber med plantevernmidler. Lange ermer, lange bukser og vernebriller er alle viktige. Unngå innånding av ugressmidler så mye som mulig. Vask noen børster du bruker under søknadsprosessen med oppvaskmiddel og vann, deretter kaste dem bort. Også vaske beholdere du brukte til å blande ugressmiddel. Når beholderen er ren, ta ekstra forholdsregler for punktering bunnen slik at det ikke kan bli gjenbrukt for mat eller drikke. Hold barn, kjæledyr og mennesker bort fra behandlede kinesiske talg trestubber til ugressmiddel er helt tørt. Kinesiske talg trær har giftige blader og frø. Unngå inntak av noen del av treet og holde barn fra å berøre eller spise frukt eller blader.

Minimer Future Spread


Noen kinesiske talg tre som har eksistert i noen år vil ha avkom. Trekk opp nye frøplanter du finner på våren og gjennom hele vekstsesongen. Med muligheten til å produsere frø bare tre år etter spirende, er det viktig å holde fram frøplanter. Du kan videre hindre frø fra spirende ved å plukke opp noen av 1/4 til 1/2 tommers grå seedpods du finner på bakken.