Hovudside

Hayward Pool Pumpekopling

by Walther

Hayward Pool Pumpekopling

Kabling en Hayward basseng pumpe er noe som bør bare gjennomføres av noen med erfaring i elektriske ledninger. Det er en jobb som krever en stor mengde pumpe kabling erfaring fra en tekniker også. Rote opp ledningene på en Hayward pumpe kan ikke bare føre til skade på pumpen, men mulig skade på brukeren. Hayward pumpe kan installeres på en over eller i bakken modell basseng.

Bruksanvisning


•  Kontroller at pumpen er riktig jordet. Pumpen skal slipes ved hjelp av trådterminal plassert under pumpemotoren. Denne ledningen skal kobles til en elektrisk jordledning. Feilaktig jording pumpe ledningsnett systemet kan forårsake elektrisk støt når fullføre resten av installasjonen.

•  Bruk kobber bonding ledning å binde Hayward pumpen til bassenget. Sørg for at dette er gjort i henhold til både produsentens standarder og er opp til kode i ditt område. Noen områder kan kreve ekstra bonding eller ulike bindingsmetoder. Det er best å sjekke med din by eller fylke nytte avdeling for spesifikke regler. Størrelse og koble kretsene og feste dem til pumpemotoren. Sørg for at ingen kretser blir overbelastet.

•  Plasser pumpen ned i riktig posisjon. Sørg for at det er å sitte nivå og under vannlinjen av bassenget. Unnlatelse av å gjøre dette vil resultere i pumpen ikke fungerer som den skal. Åpne alle pumpens ventiler ved å vri dem for å tillate vann å strømme gjennom ventilen når pumpen slås på. Åpne filter opp også, hvis det er aktuelt, for å fjerne bygget opp luft.

•  La pumpen prime selv. Dette vil forekomme, i likhet med et lite akvarium modell pumpe, når vannet begynner å fylle pumpen. Hvis pumpen ikke prime umiddelbart, sørge for at alle ventilene åpnes ordentlig. Hvis det fortsatt ikke fungerer, må du kontrollere at ledningene ble gjennomført på riktig måte.

Tips og advarsler


  • Ha Hayward pumpe brukerhåndboken lett når ledninger og installere pumpen. Hvis en papirkopi ikke er tilgjengelig, kan du vise den manuelle på nett.
  • Pass på at det ikke er vann rundt området du arbeider i når du kopler til pumpen.
  • Bruk hansker når du arbeider med ledninger prosjekter.