Hovudside

Hva gjør flytende tøymykner arbeid?

by Walther

Hva gjør flytende tøymykner arbeid?

Tøymykner er ansett som en stift for hjem hvitvasking. To måter brukes til å introdusere tøymykner inn i prosessen. Tøymykner ark er bomulls ark som er impregnert med tøymykner og lagt til våte klær før tørking dem i en tørketrommel. Varmen fra tørketrommelen utgivelser denne tøymykner, men et problem med dette er at du sitter igjen med brukt ark som et avfallsprodukt. Flytende tøymykner tilsettes til en dispenser i vaskemaskinen og tilsatt til klærne som de er vasket. Med flytende tøymykner, er det ingen søppel produksjon.

Grunner til å bruke flytende tøymykner


Den viktigste grunnen til å bruke dette produktet er gitt i navnet; flytende tøymykner mildne den taktile følelsen av tekstiler. De var ikke så nødvendig før innføringa av mekaniske vaskemaskiner. Den mekaniske automatisk hjem hvitvasking er mer slitasje på klær, forårsaker fibre i klærne å floke. Denne virkning forsterkes av gjentatte vaskinger. Flytende tøymykner redusere eller forhindre disse fiber floker, holde tekstilene følelse myk og nytt.

Side Fordeler med flytende tøymykner


Du kan bruke flytende tøymykner for andre enn å holde klærne myke grunner. Flytende tøymykner hjelper klær rynke mindre og gjør strykingen enklere enn det normalt ville være. Du kan nyte den behagelig duft som flytende tøymykner formidler til klærne. Flytende tøymykner hjelper klær beholde sitt nye utseende lenger, holde fibrene fra pilling eller vises fillete og la farger å holde lys i en lengre periode. Flytende tøymykner også redusere mengden av statisk elektrisitet buildup som samler seg i hvitvaskede tekstiler.

Kjemiske sammensetningen av den gjennomsnittlige flytende tøymykner


Den viktigste aktive bestanddel i flytende tøymykner er en kvartær ammoniumforbindelse. Vanligvis er dette dialkylester ammoniumklorid. Den salmiakk delen av det sammensatte er en gruppe med en positiv ladning som vil bli tiltrukket av stoff og anker til det. De diakyl estere er nøytralt ladet fettsyrekjeder som vil bli orientert i en vinkelrett retning i forhold til kjøring av fibrene i duken, som vil gi et avstands effekt som vil hindre floker. Inaktive ingredienser av en tøymykner inkluderer vanligvis vann, duft, et fargestoff eller fargestoff og en elektrolytt av noe slag.

Silikon Skapende flytende tøymykner


Silikon økende flytende tøymyknere inneholder de samme inaktive ingredienser som vanlige flytende tøymyknere gjøre. De inneholder også den samme hoved funksjonell ingrediens, nemlig dialkylammoniumklorid. Men flytende tøymyknere som også innlemme silikon forbindelser kraftig forbedre side fordelene med flytende tøymykner, for eksempel rynke reduksjon, duft oppbevaring og enkel stryking. Det maksimerer også stoffet mykgjørende effekt av tradisjonelle tøymykner formuleringer.