Hovudside

Hvordan skal bore en vinklet Hole i en Plastic Pipe

by Walther

Plastrør, slik som PVC, er et slitesterkt byggemateriale. Den kan brukes i avløp eller innrammingen for slike prosjekter som et lite drivhus eller barns lekehus. Boring gjennom et plastrør krever de samme verktøyene som boring gjennom et stykke tre. Under byggeprosessen, kan det være behov for å bore vinklede hull gjennom plastrør overflate. Dette kan virke komplisert i starten, men med de riktige verktøyene, fullføre denne oppgaven nøyaktig er enkel.

Bruksanvisning


•  Marker det punktet på plastrør hvor hullet skal bores. Åpne lomme hull jigg med spakene og sett stykke rør. Rotere røret, slik at merket er synlig og på linje med borehullet på lommehull jiggen.

•  Juster den avsluttende bredden på lomme hull jigg. Når spaken er senket, skal klemme hvile tett mot røret side, holder den på plass. For ekstra stabilitet, kan du bruke en klemme for å feste lommen hull jigg til arbeidsbordet.

•  Plasser boret over mark gjennom guiding hull på lommen hull jiggen. Start drill langsomt slik at bit ikke hoppe når den kommer inn i rørets hule sentrum. Null-rake borekroner eliminere muligheten for hopping. Åpne spaken og fjerne røret.

•  Press en lang, tre dowel inn i hullet. Flytte den frem og tilbake litt for å bryte av hengende biter av plast rundt kantene. Glatt hullets kanter med enten en skarp kniv eller et eple peeler.

Tips og advarsler


  • Boring gjennom plast dulls borekroner raskt.
  • Å bore nøyaktige størrelse hull, unngå å bruke en flat borekrone.