Hovudside

Hvordan spare energi ved å kontrollere temperaturen i ditt hjem

by Walther

Hvordan spare energi ved å kontrollere temperaturen i ditt hjem

Spare energi i hjemmet reduserer dine månedlige kostnader samtidig nyter miljøet gjennom lavere utslipp av karbondioksid. Du kan redusere temperaturen på varmtvannsberederen og termostat, og du kan endre til mindre, energieffektive hvitevarer. Læring og bruke energibevisste metoder i ditt hjem kan du gjøre en positiv innvirkning på dine regninger - og natur.

Bruksanvisning


•  Reduser temperaturen på varmtvannsberederen termostat to120 grader Fahrenheit, spesielt i sommermånedene. Denne innstillingen gir fortsatt varmt vann mens ikke sløse med energi for å varme opp vannet til 140 grader Fahrenheit.

•  Cover luftlekkasjer rundt dører og vinduer ved hjelp av caulk eller tetningslister å redusere temperatursvingninger inne i ditt hjem. Dette hindrer din ovn og klimaanlegget fra working å justere temperaturen i kupeen.

•  Rengjør klimaanlegget og ovn luftfiltre regelmessig for å fjerne støv og rusk. Jo hardere disse apparatene må jobbe for å trekke inn luft gjennom filtrene, jo mer energi de bruker.

•  Program termostat for å slå din klimaanlegg eller ovn på på et bestemt tidspunkt på dagen når utetemperaturen er kaldest eller varmeste, slik som tidlig morgen eller kveld i løpet av vinteren og midt på dagen om sommeren.

•  Sett termostaten å slå klimaanlegget på automatisk når ditt hjem når om lag 75 grader Fahrenheit i løpet av sommeren og for å slå din ovn på når temperaturen nå ca 65 grader Fahrenheit i løpet av vinteren, basert på din toleranse for varme og kalde temperaturer.

•  Hold termostaten skrudd av på moderate dager når du kan bære lag med klær for å holde varmen, eller kan åpne vinduer for å la kjølig luft sirkulere huset.

•  Slå termostaten av for å hindre kaste bort energi på oppvarming eller kjøling hele huset, spesielt hvis alle hus medlemmer opptar ett rom. Plassere en varmeovn, vifte eller bærbar klimaanlegget på rommet for belegg.

•  Bruk din vaskemaskin og tørketrommel, oppvaskmaskin og ovn med måte i løpet av sommeren. Disse apparater avgir varme, og vil heve temperaturen i huset forårsaker klimaanlegget for å slå på.

Tips og advarsler


  • Stenges av skorsteinen, slik at luft inn i ditt hjem når du ikke bruker din vedovn.