Hovudside

Hvordan Gjør om en Shower Stall & Base

by Walther

Gjøre om en dusjnisje og basen er et stort prosjekt som krever flere timer av gangen. Det starter med en riving av eksisterende dusjnisje og slutter med en utskifting av dusjing enhet. Hvis du aldri har tatt på seg et prosjekt av denne størrelsen, la den til proffene. Men hvis du ønsker å utfordre deg selv og badet trenger en makeover, gjør deg klar til å forvandle din dusj området inn i en helt ny en.

Bruksanvisning


•  Fjern de eksisterende dusjvegger. Skjær veggene i to med en bajonettsag og fjerne veggene ved å lirke dem bort med et brekkjern. Lirke av gips under dusjvegger med en hammer og brekkjern i tillegg.

•  Fjern festeskruene langs kanten av dusjen base med en skrutrekker og skru av dusj base sluk med avløp nøkkel. Fjerne sokkelen ved å skyve den ut av dusjplass. Rengjøre dusjplass med en børste og støv pan, fjerne alt rusk.

•  Nivå gulvet med et vater. Montere et mellomlegg til gulvet med en 1-tommers skrue i områder der gulvet synker under nivået. Monter dusjing basen inn i dusjområdet. Merk plasseringen av dusjen renne med en blyant på gulvet under basen. Fjern sokkelen og skjære et hull i gulvet med en stikksag eller hullsag på mark. Hvis avløps hull på linje med dusj base avløp, hoppe over dette trinnet.

•  Installer sluket i dusjen basen ved å plassere den øverste halvdelen inn i basen dreneringshullet. Plassere pakningen rundt bunnen av sluket, og kobler den nedre halvdelen. Stram nedre halvdel for å sikre avløp i dusjen base.

•  Skyv dusj base tilbake på plass. Nivå hver side med vater. Lysbilde shims under base i områder hvor det faller under nivået. Montere basen til utforming av de omkringliggende vegger med 2-tommers skruer og en skrutrekker.

•  Sett sementplater. Skjær sement bord for å passe på veggene med en sement bord sag. Montere den til utforming med gips skruer og skrutrekker.

•  Monter dusjvegger. Plassere veggene på sement bord med bunnen i flukt med dusj base for å sikre en riktig passform. Påfør lim på sement bord med en plastskrape eller applikator og trykk veggene på plass. La limet tørke i opptil 24 timer, eller som indikert på dusjveggen monteringsanvisning.