Hovudside

Hjemmelaget Cleaner for Glass Cook Topper

by Walther

Hjemmelaget Cleaner for Glass Cook Topper

Glass kokk topper har en jevn matlaging overflaten, noe som gjør dem svært enkle å rengjøre sammenlignet med de opphøyde brennermodeller. Vanligvis kommer de med en spesiell rengjøring løsning utviklet spesielt for jevn koketopp. Mange ganger de er fulle av kjemikalier, imidlertid, og ender opp med ganske kostbar for påfyll. Du trenger ikke å kjøpe dyre butikk-kjøpte kjemiske produkter for å rengjøre glass koketopp. Det er en enkel måte å lage din egen hjemmelagde renere som er mye tryggere for miljøet også.

Bruksanvisning


•  Bli kvitt fettete glass koketopp flekker ved først å bruke ufortynnet destillert hvit eddik. Bare helle et par dråper på hver flekk, eller dyppe en ren klut i eddik og sette den over flekkene. Din hjemmelaget renere vil ikke fungere like effektivt hvis du ikke først kutte fett.

•  Dryss natron over glasset toppen og jobbe det inn fettete fargede områdene. Dette fungerer godt etter eddik soaks inn i ca 5 minutter eller så, i henhold til Rengjøring Frenzy Blog. Etter at du tørker bort natron og eddik, lage nonstreak glass koketopp renere.

•  Dump to kopper vann i en sprayflaske. Selvfølgelig kan du bruke en standard glass renere å bli kvitt de streker, men dette renere er "grønn" og ikke skadelig for miljøet.

•  Mix 6 dråper eterisk olje, 1/4 kopp hvit eddik og en teskje flytende Castilla såpe sammen og dumpe ned i vannet. Enten røre innholdet eller dekke lokket og kraftig riste å kombinere. Du kan bruke denne på glass kokk topper til og med glassvinduer rundt huset.

Tips og advarsler


  • Den beste måten å fjerne caked-på mat fra et glass koketopp er å bruke en rett kant barberblad.
  • Ikke la mat brenne på glass koketopp. Det gjør det mye vanskeligere å rengjøre. I stedet, tørk opp søl rett når de oppstår.