Hovudside

Rengjøring Tips for grill

by Walther

Rengjøring Tips for grill

Mat tilberedt på en grill har mye smak og en minimal mengde rest fett fordi fettet brenner bort. For kokken som renser grillen, kan grillen bli til en rengjøring utfordring. Her er noen tips for å holde grillen attraktiv, fungerende og sanitæranlegg.

Pre-Rens Sikkerhetstips


Før du rengjør grill, gjør følgende. Hvis grillen er en kullgrill, må du ikke forsøke å rense det før brent kull brannen er slukket. Bare da bør du kastes eventuelle gjenværende aske. La det være minst 48 timers avkjøling før du fjerner kull til en plastpose, binde posen og plassere den i en søppelcontainer.

Hvis din grill er en gassgrill, koble fra gass henhold til produsentens instruksjoner før du rengjør den. For å ivareta sikkerheten når du kobler til gass, sørg for at bryterne er sikker i "av" posisjon og at flaskeventilen er i off posisjon også. La lokket i åpen stilling i flere minutter før du rengjør grillen.

Rengjør Hood


Før første gangs bruk av grillen, rengjøre panseret på innsiden med vann og såpe. Dette vil muliggjøre lettere rengjøring etter påfølgende bruk. Av og til etter behov, rengjør innsiden av hetten ved å vaske det med et mildt vaskemiddel eller biologisk nedbrytbart avfettingsmiddel og vann og tørk med en myk klut eller tørkepapir.

Rengjøre grillen


Fjern forkullet materiale fra grillen før og etter koking. Rengjøre grillen før bruk ved hjelp av en skraper og / eller en stålbørste. En teknikk for etter-bruk renhold er å helle natron på den varme grillen og la den avkjøles før skraping. Hvis maten overflate blir dypt besatt, kan du være i stand til å rense den ved å bruke en av følgende metoder. Fjern grillen til et trygt utendørs plass. Spray det med en biologisk nedbrytbart avfettingsmiddel, skrape den med stålull og slangen det av grundig. En annen mindre miljøvennlig teknikk er å legge den på et tykt lag av spredt ut avis. Bruk vernebriller og gummihansker. Spray grillen med ovnsrens og la den sitte for tiden anbefalt av ovnsrens produsenten. Rengjør og fjern ovnsrens. Kast produktet trygt ifølge produsentens instruksjoner.

Å hindre matlaging mat fester seg til grillen overflaten, gni metall grillristen med et papirhåndkle fuktet i vegetabilsk olje, eller spray risten med matlaging spray beregnet for utendørs griller. Ikke spray grillen overflaten når det er på grill over en flamme. I stedet, fjerne risten eller grill til et annet sted før sprøyting.

Fjern Bottom Grease


Fett kan akkumuleres under rutenettet. På en kullgrill, kan du skrape bort fett etter at du har fjernet gammelt kull. På en gassgrill, kan rensing under hele mekanismen ikke være mulig uten å skade elementene som fordeler gassen. I så fall kan du være i stand til å fjerne deksler som skjerme gasselementer og skrape fettet som samler seg i nærheten av dem uten å forårsake skade. Sjekk produsentens instruksjoner for å fastsette egnede og trygge rengjøringsmetoder.