Hovudside

Hvordan å stryke Cotton Polyester Blends

by Walther

Hvordan å stryke Cotton Polyester Blends

Når du tar på noen stryking relaterte ork, er det viktig å huske på at forskjellige stoffer må håndteres annerledes. En fiber som kan være spesielt vanskelig å jobbe med er polyester siden det ikke tåler høye temperaturer. Og selv når det er blandet med mer jern-vennlig bomull, trenger spesiell omsorg for å bli tatt når du prøver å fjerne rynker. Men det er ikke en umulig oppgave. Foruten en jern, er alt du trenger litt tålmodighet og litt know-how for å få bomull / poly plagg pent, ryddig og klar til å bli utslitt.

Bruksanvisning


•  Sett strykejernet på lav temperatur varme. Unngå jern bomullsinnstillingen siden det er for varmt for bomull / poly blander. Bomullsfibre tåler høyere grad av temperatur enn polyester.

•  Plasser plagget på strykebrettet. Skyv den smale enden av brettet inni plagget, skille foran og bak.

•  Test jern temperatur med et lett trykk den på et lite synlig område av plagget.

•  Jern plagget ved å bevege jern og tilbake rundt stoffet. Rett jern på rynker for å glatte ut linjene i stoffet. Velg en bevegelse retning - opp og ned eller fra venstre mot høyre - og holde denne bevegelsen konsekvent, slik at du ikke oppretter nye rynker. Hold jernet i bevegelse, og ikke la den sitte i mer enn noen få sekunder på ett sted, eller du risikerer å brenne materialet.

•  Trykk på misting knappen når du treffer et spesielt sta rynke. Dette gir en lett spray over plagget som vil bidra til å jevne dem ut.

Tips og advarsler


  • Les alltid plagget for spesifikke instruksjoner knyttet til hvitvasking og stryking.
  • Vær forsiktig når du håndterer varme strykejern. Hold fingrene og hendene fri fra strykeflaten.