Hovudside

Hvordan du lydisolerte en Wall billig

by Walther

Hvordan du lydisolerte en Wall billig

Lydisolering av vegger er en nødvendighet hvis du har en hjem musikk studio eller vaskerom og ønsker å skape en helt eller delvis lydisolert plass. Når det gjelder lyd isolasjon, det er ingen enkel magi materiale som kan løse problemet. Det er snarere en kombinasjon av ulike materialer og metoder som gjør en god lydisolert barriere. Det er derfor det er mulig å lage en billig lyd isolasjon som er like effektiv som en dyr kommersielle slag.

Bruksanvisning


•  Mål alle veggene i rommet du ønsker å isolere. Sørg for å ha de nøyaktige dimensjonene på hver av veggene for å få riktig mengde materiale.

•  Klargjør veggen for installasjonen ved å fjerne alle møbler, bilder og andre hindringer først. Fjern den ene siden av gips, ved hjelp av et brekkjern og en hammer. Gjør det forsiktig, for ikke å skade panelene, siden de vil bli brukt etter akustisk isolasjon er installert. Plasser gips paneler til side for senere.

•  Skjær glassfiber isolasjon fra rullen i strimler lengden av vegghøyden. Bruk en stor kniv og en linjal for å kutte insulation.Wear solide arbeidshansker under hele prosessen. Ikke ta på glassfiber med bare hendene. DIY Network anbefaler også iført vernebriller og en filtrering ansiktsmaske når du arbeider med glassfiber isolasjon.

•  Fest strimler av glassfiber isolasjon på innsiden av veggen ved hjelp av en stift pistol eller spikerpistol. Start fra ett hjørne av veggen, å plassere fiberglass bat på toppen av veggen, og rulle den ned til bunnen. Etter det første stykket er festet, plasserer den neste i nærheten av det, uten en overlapping og uten mellomrom mellom også. En tykkere lag med akustisk isolasjon betyr bedre lydisolering resultater. Skjær mellomrom for uttak eller lysbrytere som trengs.

•  Sett gips plater på veggen, og erstatte eventuelle skadede varer i prosessen. Bruke gips skruer og en drill og følg den vanlige prosedyren for å installere gips.

•  Fest egg kasse skum på overflaten av veggen for ekstra akustisk beskyttelse. Dette materialet kan stiftes, spikres og selv limt til veggen.

•  Hang tykke og tunge veggtepper langs hele veggen, som dekker akustisk isolasjon materiale. Billedvev stoffet vil absorbere noe støy og generelt dempe lydene.

Tips og advarsler


  • En ikke-invasiv, men ikke så effektiv og billig, metode for lydisolering en vegg er å kutte små hull i gips og fylle dem med unnværes skum isolasjon.
  • Bruke et brekkjern, hammer og kniv med stor forsiktighet og omsorg.
  • Bruke munnbind når du fjerner gips.