Hovudside

Hvordan virker den kalde påvirke House Plants?

by Walther

Hvordan virker den kalde påvirke House Plants?

I "Design for Living," britiske satirikere Flandern og Swann preget 1950 lidenskap for moderne dekorere som "Hagen er full av møbler og huset er full av planter." Voksende planter innendørs har berikes boliger og leiligheter i årevis. Som mange vanlige potteplanter har en tropisk arv, for å utøve forholdsregler for innendørs planter blomstre. En av de mest konsekvente farer for potteplanter er utsatt for kulde.

Symptomer på Cold Damage


Det er ikke alltid lett å avgjøre når kald er den skyldige i anlegget skade. Symptomer på frostskader mye likne systemer av traumer forårsaket av varme eller alvorlig dehydrering. Blader brune på kantene eller sverte, stammer skrumpe og røtter kan ikke svare på vanning. Planter ervervet i vinter kan plutselig manifestere kald skade, kanskje ved eksponering i en varebil selv før den nådde butikken.

Dealing with Cold Damage


Symptomer har ledetråder til kald skade når utendørs været er kaldt. Innpakning planter i tykt papir og raskt transportere dem fra butikk til hjem er strategier som beskytter sarte plantemateriale. Suspect kald skader også i andre situasjoner. Ovn fiasko om natten kan dukke opp flere dager senere i anlegget forverring. Planter som viser skader mer på en side enn den andre kan bli utsatt for trekk som kjøle ned bare en del av anlegget. Planter nær glass kan få sol på bekostning av kjølig luft. Igjen kan skaden bli mer ensidig enn selv.

Behandling av Cold Damage


Blomster dyrkere foreslår å fjerne alle ødelagte deler av en kald eller på annen måte skadet plante. Celledød er irreversible og kan spre seg til andre deler av planten som vevet brytes ned. Vevsskade fra kulde kan også legge igjen en plante sårbare for sykdom eller infestation. Omsorg kan innebære beskjæring eller klipping judiciously. Anlegget må kanskje tas helt tilbake til roten krone å begynne sunn spirende igjen.

Forhindre Cold Damage


Planter som trenger å bo på solfylte men tidvis kjølige vinduskarmer kan ha nytte av varme retentive overflater som keramikk skåler eller steiner i vannbrettet. Varmeproduserende elektriske matter kan beskytte plantene i konsekvent trekkfulle vinduer, som kan midlertidig reist klar plastfolie. Grow-lys kan legge til eller maksimere eksisterende plass for planter, og en trillekoffert eller dolly kan flytte selv store planter til mindre kjølige områder midlertidig.