Hovudside

Slik installerer Motion Sensor Lyskastere på et hus

by Walther

Erstatte eksisterende flomlys med bevegelsessensor flomlys er en relativt enkel jobb, som de fleste huseiere kunne gjøre selv. Hvis hjemmet ikke er koblet for gulvlamper fleste stater og lokale myndigheter krever at du leier en state-lisensiert elektriker til å kjøre kabling for lysene. Kabling skal kjøres slik at bevegelsessensor lys kan monteres rett under taklinjen på hvert av hjørnene i huset slik at bevegelsessensorer fra ett lys litt lapper bevegelsessensorene til neste lys. Dette gir deg vil full dekning av ditt hjem og en stor del av din eiendom.

Bruksanvisning


•  Slå av den elektriske kretsen for dine eksisterende flomlys. Hvis du er usikker på hvilken breaker du må slå av for å kutte strømmen, spør en autorisert elektriker for å få hjelp eller stenge alle de viktigste effektbrytere, kutte all strøm til din eiendom. MERK: Hvis du kutter av all strøm til din eiendom slike ting som kjøleskap og frysere vil være uten strøm.

•  Fjern eksisterende flomlys. Dette vil kreve bruk av en stige for å nå de eksisterende flomlys. Det er lurt å ha en hjelper som kan levere opp materialer når det kreves, og som kan stabilisere stigen. De fleste flomlys kan fjernes med en skralle til å fjerne en lang bolt (noen ganger to bolter).

•  Skru av wire nøtter som kobler ledningene fra flom lys med ledningene på huset. Wire nøtter er fargerike små plastkopper som skru på kobling av to ledninger for å holde dem tett sammen og beskytte dem mot fuktighet. Å fjerne wire nøtter bare slå dem mot klokken. Hvis du ikke kan slå dem for hånd, bruk en tang til å forsiktig hente dem og slå. Når wire nøtter har blitt fjernet bruke tang for å pakke opp ledningene. Når alle ledningene har blitt pakket inn, du kan kvitte deg med den gamle flombelysning.

•  Installer den nye bevegelsessensor flom lys i stedet for den gamle flombelysning. Hold den nye motion sensor lys på plass på et hjørne av ditt hjem, slik at bevegelsessensorer kan "se" i begge retninger rundt hjørnet av ditt hjem. Bruk skralle til å installere den lange bolten som fulgte med den nye lys. I de fleste tilfeller er den nye bolt kan skrus inn i hullet fra den gamle bolten.

•  Bruk tang til å hjelpe vikle ledningene fra den nye lys til eksisterende ledninger. Koble alltid like farger; med andre ord, kobler du den hvite ledningen til den hvite ledningen, den sorte ledningen til den sorte ledningen og den røde ledningen til den røde ledningen. Bruk tang til å vri ledningen tett sammen. Deretter skru en ny plast wire mutter (aldri gjenbruke en wire mutter) på hver tilkobling. Sett ledningene inn i kabelmutteren og vri mutteren med klokken til den er satt fast på de to ledningene. Plasser en wire mutter på hver tilkobling.

•  Sett bryterne på den nye bevegelsessensoren flom lys. Sett bryteren på den nye bevegelsessensor flomlys til "normal" eller "sensitive" (navn vil være forskjellig med forskjellige modeller). Denne innstillingen er avhengig av om du vil at lysene følsomme for all bevegelse, inkludert små dyr som katter og ekorn.

•  Stuff ledningene inn i huset og installere den medfølgende boenhet over ledninger for å beskytte dem mot vær og vind. Dette noen ganger innebærer ganske enkelt å hekte huset på knagger eller det kan innebære å skru fire små skruer inn i boligenheten for å holde den sammen.

•  Fortsett på samme måte til minimum fire bevegelsessensor flomlys er installert (ett i hvert hjørne av huset). Slå av strømbryteren bryteren tilbake på og teste lysene.

Tips og advarsler


  • Bruk hansker når du arbeider med skarpe elektriske ledninger.
  • Ta kontakt med en autorisert elektriker hvis du har noen problemer.
  • Bruk alltid wire nøtter å skjøte ledningen sammen.
  • Legge elektrisk tape over en wire mutter er ikke nødvendig, men kan gjøres for ekstra sikkerhet.