Hovudside

Lekkasjer i Glassfiber svømmehaller

by Walther

Lekkasjer i Glassfiber svømmehaller

En glassfiber basseng er en slitesterk, lite vedlikehold og økonomisk i bakken svømmebasseng alternativet. Men selv glassfiber bassenger, som andre typer, er gjenstand for lekkasjer som krever umiddelbar reparasjon for å gjenopprette dem tilbake til sin opprinnelige form.

Identifikasjon


Inspisere glassfiber bassenget grundig for å bestemme beliggenheten av sprekken eller lekkasje. Hvis det ikke er synlig, legger dråper konditorfarge i vannet og se på fargen flyt mot sprekk og deretter ut. Hvis det ser ut til at fargen er ikke i bevegelse, gi det litt tid. Tømme bassenget så vannstanden ligger under sprekken.

Forberedelse


Sand overflaten rundt sprekken for å fjerne rusk. Forlenge lengden og dybden av sprekken litt hjelp av en sag med en diamantskive. Legg glassfiber reparasjon filler til en bøtte sammen med den nødvendige mengden av katalysator i henhold til produsentens anvisninger. Bland dem sammen til en gjennomførbar konsistens.

Prosedyre


Scoop noen forberedt filler fra bøtte og sette det inn i sprekken med en sparkel. Gni den reparerte delen med en 200-sandpapir, betaler spesiell oppmerksomhet til kantene, slik at de passer med det omkringliggende glassfiber overflaten.

Siste finpuss


Spre glassfiber klut strimler over reparerte området og frakk med et jevnt lag med gelcoat. Rull gel med en berg å fjerne innestengt luft og la det tørke godt.