Hovudside

Hvordan finne ut om en entreprenør er Legit eller noen bra?

by Walther

Hvordan finne ut om en entreprenør er Legit eller noen bra?

Ansette en entreprenør ved å lukke øynene og peker i telefonboken er ikke den beste måten å sikre kvalitet, utførelse. Better Business Bureau for 2009 viser statistikken at generelle entreprenører var blant næringene reoler opp flest klager på utilfredsstillende arbeid. Du kan unngå å bli bare en annen misfornøyd kunde ved å nøye sjekke legitimasjon og arbeide historie før ansette en entreprenør. Hold øynene vidåpne for å beskytte deg selv, ditt hjem og din lommebok.

Bruksanvisning


•  Snakk med venner, naboer og familie om lokale entreprenører de har brukt, og spør om de kan anbefale noen for dine spesifikke behov. Spør om kvaliteten på arbeidet, hvor lang tid det tok, og eventuelle problemer de hadde med det bestemte entreprenør.

•  Sjekk Better Business Bureau hjemmeside for å finne entreprenørens akkreditering, karakterer og klage historie. Nettstedet viser antall og typer av klager - enten knyttet til reklame, reparasjon, service, salg eller levering - og om de ble løst.

•  Studie forbrukernes vurderinger på internett via nettsteder som Angie liste, Kudzu og Job Trio. Velg entreprenørene du er interessert i og gjennom uttalelser, både positive og negative, om entreprenøren, hans forretningspraksis, arbeidskvalitet og forretningsetikk.

•  Begrens søket for entreprenører som bruker anmeldelser og Better Business Bureau akkreditering. Skriv navnene deres og kontaktinformasjon på separate ark å holde organisert.

•  Be om å se en kopi av hver entreprenør virksomhet lisens og forsikring for å sikre at hver enkelt er legitim. Be om adressene der entreprenøren har gjennomført utvendig prosjekter og gjøre en drive-by inspeksjon, og gjennomgå før-og-etter bilder av innsiden jobber. Undersøke henvisninger eller attester fra tidligere kunder.

•  Analyser alle de innsamlede data, og velg en entreprenør som best passer dine behov og preferanser. Få et anslag for tjenester og en skriftlig kontrakt før noen renoveringer begynne.

Tips og advarsler


  • Profesjonelle entreprenører vil ikke presse deg inn i en jobb, men gir detaljerte forretnings henvisninger, attester og garantier.
  • Mange entreprenører tillate en fleksibel betalingsplan for å imøtekomme dine økonomiske behov.
  • Dersom en entreprenør ikke vil vise deg en kopi av sin lisens og forsikring, han sannsynligvis ikke har heller.
  • Få alt skriftlig og undertegnet av begge parter.