Hovudside

Slik feilsøker en Admiral tørketrommel som ikke vil tørke klær

by Walther

Maytag Admiral er en tørketrommel som gir en rekke tørke innstillinger for din delikat, tilfeldige eller tunge stoffer. Det inkluderer også en energi foretrukne automatiske innstillingen for å redusere energibruken, samtidig som det gir nok varme til å tørke klærne raskt. Hvis tørketrommelen er på og er satt til riktig innstilling, men ikke tørke klærne, kan problemet være forårsaket av overdreven lo buildup i tørketrommelen. Hvis din lo fellen er klar, kan en blåst sikring i hjemmet hindre tørketrommelen fra å gi tilstrekkelig varme. Et vedvarende problem med tørketrommelen varme innstillingen krever en profesjonell servicetekniker til å reparere tørketrommel.

Bruksanvisning


•  Slå av maskinens temperaturvelgeren til "High / Heavy" og justere venstre tørketrommel ringe til "Very Dry" for å finne ut om problemet er på grunn av feil innstillinger oppringning.

•  Still venstre tørketrommel velgeren til "Av" og trekk ut lofilteret plassert på toppen av maskinen. Gni fingrene mot lofilteret å samle lo, og kast den lo i søpla. Sett lofilteret tilbake i tørketrommelen og sette tørketrommelen oppringings til "Very Dry" for å teste maskinen.

•  Sjekk ditt hjem bryter for en utløst strøm eller blåst sikring. Admiral elektrisk tørketrommel bruker to sikringer for å kjøre effektivt, og hvis en av sikringene brenner ut tørketrommelen vil kjøre, men vil ikke ordentlig varme opp. Kretsen kan automatisk slå seg av, eller tur, på grunn av for mange elektriske enheter som forsøker å bruke energi på én linje.

•  Trekk ut tørketrommel og andre elektriske enheter i nærheten av tørketrommelen, og flip kretssvitsjen på ditt hjem bryter for å gjenopprette energi. Når snudd, plugge tørketrommelen tilbake i stikkontakten og trykk på startknappen for å starte tørkesyklusen.