Hovudside

Hva Kills House Plants Fast?

by Walther

Hva Kills House Plants Fast?

Du har sannsynligvis vil potteplanter til å leve og trives for så lenge deres naturlige lifespans tillater. Å vite hva som kan drepe plantene, selv hva som kan true dem, kan være en leksjon i hvordan man skal ta vare på dem.

Blekemiddel


Klorin er effektiv som en soaking agent for å bli kvitt jordnematoder. Sug plantene i en løsning av 1 del blekemiddel og 9 deler vann. Ikke la plantene i løsningen for mer enn 15 minutter eller røttene vil absorbere kjemikalier i blekemiddel og bære den til øvre løvverk. I en kort tid, vil anlegget dø, ifølge University of Hawaii.

For mye vann


Miljømessige og kulturelle påvirkninger oftere er årsakene til potteplante død enn er sykdommer, ifølge Clemson University. Når en plante er tvunget til å sitte i en dam av vann til alle tider, er mengden av oksygen røttene trenger for vekst redusert og rot råtne eller andre sykdommer er mer sannsynlig å gå inn og drepe planten. Bladene blir gul og slipp, og blomsterknopper vil slippe.

Ikke nok vann


For lite vann er en sikker måte å drepe en potteplante. Bladene vil svare med å Wilting og curling, og muligens slippe. Forlater også kan utvikle brune tips og kanter. Later til slutt vil dø, og senere hele anlegget vil følge. Ingen mengde vann vil gjenopprette en alvorlig visnet plante.