Hovudside

Slik Seal Wood Med Stain

by Walther

Slik Seal Wood Med Stain

Tre etterbehandling ofte består av flere tiltak for å oppnå de ønskede resultater. En flekk, for å endre eller forbedre fargen på tre, og en sealer, for å beskytte treverket. Du kan spare tid og gjøre etterbehandling enklere, men ved å velge en beis som inkluderer en sealer. Se etter en flekk som inneholder vinyl, akryl, epoxy eller polyuretan. Du vil være i stand til å bruke en selvtettende flekken til tre som du ville en flekk; produktet vil tørke og forsegle tre.

Bruksanvisning


•  Sand bart tre, beveger seg i en frem og tilbake bevegelse med korn. Fortsett til treets overflate føles glatt og vises uten feil.

•  Bruk en kost eller butikk vac å bli kvitt støv igjen fra sliping. Du ønsker kanskje å rydde hele arbeidsområdet, ved å feie og støvsuge med en butikk vac. Leftslipestøv vil ødelegge en farging jobb hvis den faller tilbake på dine tre før det er tørt.

•  Bruk røre pinne for å blande produktet godt før bruk. Pass på å skrape bunnen av boksen - produkt kan bosette seg der.

•  Dypp penselen i produktet og bruke den direkte til skogs. Før børsten langsomt over overflaten i en flytende bevegelse for å mette den. Fortsett til du har hele elementet dekket.

•  Bruk en ren klut til å tørke bort overflødig flekken, og starter med det området du søkt flekken til først. Beveger seg i samme retning som tre korn og legge litt press. Bruk en ny klut når man er mettet.

•  Kontroller veden for eventuelle tapte flekker og legge mer flekken med penselen etter behov. Tørkes av med en ren klut.

•  La elementet tørke helt - vanligvis over natten, men følg produsentens anvisninger for best resultat. Gjenta påføringen hvis ønskelig, for å oppnå en mørkere finish.