Hovudside

Hvordan å beskjære sitrustrær i Sør-California

by Walther

Hvordan å beskjære sitrustrær i Sør-California

Southern California har et godt klima for dyrking av sitrustrær, særlig langs kysten siden det meste av det sørlige California er i USDA sone 8 til 10. Citrus trær er semi-tropiske trær som trenger varmt vær der for å trives, så de varme temperaturene i det sørlige California er perfekt for dem. Også, det sjelden fryser i det sørlige California så trærne har mindre sjanse for å få frostskader. Alle sitrustrær må beskjæres for å holde trærne sunn og produsere frukt. Beskjære dine sitrustrær i det sørlige California fra februar til april, etter at trær har sluttet å produsere frukt og før de blomstrer.

Bruksanvisning


•  Bruk beskjæringssakser å avskjære eventuelle vann spirer fra bunnen av sitrus treet. Kutt spirer off ved foten av treet eller bryte dem av med fingrene.

•  Bruk beskjæringssakser eller beskjæring for å fjerne eventuelle døde, skadde, syke eller svake grener fra sitrus treet. Fjern grenene ved foten av treet.

•  Skjær tilbake noen greiner på kragen som ikke leder gren, treet hovedgren, med beskjæring.

•  Trim tilbake noen over rekkende greiner og tynne interiøret på om lag 20 til 30 prosent av sine grener og løvverk å tillate lys å trenge gjennom sitrus treet baldakin.