Hovudside

Hvordan bygge en Corner Dusj Pan

by Walther

Bygge en dusj pan i hjørnet av badet ditt krever flere ferdigheter, inkludert muligheten til å danne en konisk betonggulv med en sparkel. Denne delen av prosjektet fører vanligvis størst problemer, men ved hjelp av en bestemt type sement kalt sand blanding øker sjansen for suksess. Sandblanding blir ganske enkelt sement med sand tilsettes for å gi den en høyere korninnhold. Dette gjør sementen fastere og lettere å forme, så det vil ikke flate ut som det tørker.

Bruksanvisning


•  Dekk hjørne dusjgulvet med tjære papir og netting, vinne både til de gulvbord med spiker og en hammer. Skjær ut materialet dekker dreneringshull med trådsaks og en barberhøvel. Installere avløpet i hullet ved å skru sluket i gulvet med boltene som følger med avløp med en skiftenøkkel.

•  Bland opp en gruppe med sand blanding sement ved å følge produsentens instruksjoner. Legg blandingen til gulvet og forme et lag som er en 1/2 inches tykk, med en gradvis fall mot sluket. Sjekk hellingen med et vater. Sørg for at gulvet har en skråning lesing av minst en fjerdedel av sentrum hele veien rundt. Hvis den ikke gjør det, må du justere lag med sparkel ved å pakke det ned eller legge sement der det er nødvendig. Tillate sementen å tørke i 24 timer.

•  Påfør en dusj liner over sementgulvet og tack kantene av liner til veggen rammer rundt pannen. Dekke begge sidevegger i dusjhjørne med om en foten av dusj liner materiale. Nail foringen til veggene med hammer og spiker, kutte av overskytende etter at foringen er naglet på plass.

•  Fest toppflensen av sluket til bunnpartiet installert i gulvsluket hullet. Skru flensen på plass med drenerings- enes festebolter og en hånd skiftenøkkel. For en vanntett forsegling, bruke silikon rundt undersiden av flensen før du fester den.

•  Påfør sement over dusjen liner med en sparkel. Forme sement til å følge overgangen av laget under den, ved hjelp av en håndsparkel. Bruk nivå for å sikre at du har en jevn skråning. La dette laget av sement kur i 24 timer før du bruker pannen.