Hovudside

Hvordan lage en Metal Hage Wagon

by Walther

En seriøs gartner vet en solid vogn er en av de beste verktøyene du kan ha ved din side. En vogn sparer ryggen kvaler stadig bøyer seg over å plukke opp og slepe rundt forsyninger som trengs for å plante og luke. En hendig gartner kan bygge sin egen metall hage vogn med å bære verktøy, potting jord, mulch og planter fra ett sted til et annet. De er lettere å flytte enn trillebårer, og bygge din egen vogn kan du tilpasse det etter dine individuelle behov og stil.

Bruksanvisning


•  Skjær bunnen hjørnet av hvert vinkeljern i en 45-graders vinkel med baufil. Når de blir lagt ut før sveising disse brikkene vil se ut som en gjærete bilderammen.

•  Weld en av de to-fots stykker av vinkeljern til en av de fire-fots stykker av vinkeljern på 45-graders gjæringssnittet. Sveise dem sammen langs den 45 graders vinkel og deretter opp i vertikal leppe av vinkeljern. (Dette resulterer i en to-fot-av-4-fots L-formet sammenstilling.) Gjenta på de to andre stykker. Legg ut to "L" forsamlinger, slik at de skaper en rektangulær boks, og sveise de to gjenværende hjørnene sammen. Dette er rammen for vognboksen.

•  Space de seks to-fots-by-1-tommers-by-1/8-tommers stroppene over bunnen av rammen som du nettopp har gjort. Legg dem i 6-tommers trinn. For eksempel sette opp den første stroppen 6 inches fra enden av vognrammen, og så videre. Disse stroppene tåler vekten av elementer i vogn.

•  Vend rammen over. Vinkeljern leppe på sidene av basen blir pekende oppover. Monter perforert metall stykke inn i basen. Det vil hvile på stroppene som du nettopp er sveiset på den nedre leppe av vinkeljernramme. Hefts perforert metall til vinkeljern base og stropper på flere steder. Dette trinnet fullfører bunnen av vognen boksen.

•  Prime metall med rusthindrende maling, og deretter spray med to eller tre lette strøk av emalje, slik at god tid til å tørke mellom hvert strøk. Se produsentens instruksjoner for anbefalte tørre tider.

•  Følg instruksjonene som følger med vogn kit for å feste akselen monteringsbraketter til bunnen av basen. Du vil enten sveise eller skru dem på plass, avhengig av hvordan de ble produsert.

•  Fest polstret håndtak fra vognsettet til forakselen forsamlingen med maskinvaren gitt.

•  Fest hjul og aksler fra vognsettet til metallrammen med maskinvaren levert av boring av hull med en batteridrevet drill.